La consellera Garriga obre el 10è Fòrum del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals

El Fòrum és la trobada anual de tots els responsables de programació de Teatres i Auditoris de CatalunyaL'SPEEM inclou des d'equipaments locals fins als equipaments nacionals com el TNC, el Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, l'Auditori, el Palau de la Música i el Gran Teatre del Liceu

Imagen del artículo La consellera Garriga obre el 10è Fòrum del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals

Aquest dijous 29 de febrer se celebra a l'Estruch. Fàbrica de Creació de Sabadell, el 10è Fòrum del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals (SPEEM), un sistema articulat des de fa 15 anys que agrupa 251 equipaments municipals escènics i musicals del país. El Fòrum és l'espai de trobada anual de les persones responsables de programació d'espais escènics i musicals locals (E1), equipaments escènics i musicals bàsics (E2), equipaments escènics i musicals locals multifuncionals (E3) i equipaments escènics i musicals nacionals (E5).

Al Fòrum d'enguany s'abordaran eixos de treball comuns que comparteixen tots els equipaments com són les estratègies de treball en xarxa per enfortir els circuits de treball del Sistema, les eines de gestió cultural que abordaran qüestions diverses des de la mediació cultural, l'abast a nous públics, els serveis educatius, el finançament, les licitacions, l'accessibilitat o la perspectiva de gènere. També en aquesta 10a edició es volen i recollir i detectar les necessitats per a l'actualització del decret vigent.

La voluntat d'aquests fòrums és definir reptes de futur compartits de tots els equipaments així com un marc de col·laboració entre els integrants del Sistema i el Departament de Cultura. També hi ha la vocació que sigui un espai on es generin compromisos per reforçar i donar resposta als reclams dels i les responsables de programació.

El Fòrum d'aquest any el dinamitzarà L'Última Merda, un col·lectiu format per quatre joves que busquen generar debat al voltant del món de les arts escèniques. Impulsen tota mena d'assemblees performatives i activitats crítiques per aconseguir fer reflexionar a l'ecosistema teatral, amb la convicció que existeixen altres formes de treballar més horitzontals, col·lectives i inclusives en aquest sector.

Per aquesta desena edició s'ha triat L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, un centre de creació, formació i difusió de les pràctiques artístiques contemporànies, especialitzat en les arts en viu. Es va posar en marxa el 1995 a Sabadell i va ser el primer centre de creació artística de Catalunya. Hi comparteixen espai artistes i companyies d'arts escèniques, arts visuals i performatives i nous mitjans, tant de Catalunya com de l'àmbit internacional.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15498 {"title":"La consellera Garriga obre el 10è Fòrum del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals","published_date":"2024-02-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/29\/12\/04\/b44e5206-f5b2-4bf0-baf5-e341ec6ad60b.jpeg","id":"15498"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-29/15498-consellera-garriga-obre-10e-forum-sistema-public-equipaments-escenics-musicals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.