El Govern aprova el decret de modificació de l'accés als ensenyaments d'arts escèniques

Imagen del artículo El Govern aprova el decret de modificació de l'accés als ensenyaments d'arts escèniques

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. L'objectiu és modificar les diferents titulacions d'arts escèniques perquè l'alumnat tingui més possibilitats d'accedir-hi i afavorir-ne la permanència en el sistema educatiu
  2. Es regula el règim d'accés als cicles d'Animació en Circ, Tècniques d'Actuació Teatral, Arts del Circ, Tècniques de Direcció Coral, Tècniques de Dansa Urbana, Maquinària Escènica, Luminotècnia per a les Arts Escèniques i Sonorització per a les Arts Escèniques
  3. El Govern ha aprovat el decret de modificació de l'accés a les diferents titulacions dels ensenyaments d'arts escèniques, amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats d'accés de l'alumnat. D'aquesta manera, s'afavoreix tant la permanència de l'alumnat que cursa aquests estudis en el sistema educatiu com el fet que els ensenyaments d'arts escèniques gaudeixin, almenys, de les mateixes opcions d'accés que es requereixen per a la resta d'ensenyaments equivalents.

    La modificació de l'accés fa referència a aquests cicles d'arts escèniques:

    ·Animació en Circ.

    ·Tècniques d'Actuació Teatral.

    ·Arts del Circ.

    ·Tècniques de Direcció Coral.

    ·Tècniques de Dansa Urbana.

    ·Maquinària Escènica.

    ·Luminotècnia per a les Arts Escèniques.

    ·Sonorització per a les Arts Escèniques.

    Per a cadascun dels cicles d'arts escèniques s'estableixen els requisits acadèmics d'accés. En funció del cicle al qual l'alumne vol accedir, es determina quina és la via d'accés que, a més del batxillerat i el graduat en educació secundària, s'amplia al títol de tècnic o tècnic superior de FP , tècnic o tècnic superior d'APD, entre d'altres.

    Pel que fa al calendari d'aplicació, la modificació del decret s'aplicarà en els procediments d'accés als ensenyaments conduents als títols propis de la Generalitat de Catalunya d'arts escèniques a partir del curs 2024-2025.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15437 {"title":"El Govern aprova el decret de modificació de l'accés als ensenyaments d'arts escèniques","published_date":"2024-02-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/27\/13\/05\/bc40d398-780a-4598-983b-f48cf1d0d0a5.png","id":"15437"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-27/15437-govern-aprova-decret-modificacio-acces-als-ensenyaments-arts-esceniques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.