La consellera Simó col·loca la primera pedra de l'ampliació de l'Institut Escola Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar

  1. El centre tindrà 4.500m2 i s'hi han invertit més de 3,3 milions d'euros
  2. Consellera Simó: "Aquesta ampliació suposarà una millora important de l'edifici. És una obra reivindicada de fa molt temps"

  3. Imagen del artículo La consellera Simó col·loca la primera pedra de l'ampliació de l'Institut Escola Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar


    La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, ha participat avui en l'acte de col·locació de la primera pedra de l'ampliació de l'Institut Escola Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar, juntament amb l'alcalde de la població, Òscar Fernández.


    La titular d'Educació ha destacat que "aquesta ampliació suposarà una millora important de l'edifici. Un espai on créixer, aprendre, xerrar, jugar i compartir. És una obra reivindicada de fa molt temps per l'equip docent, les famílies i l'Ajuntament, i des del Departament d'Educació també compartim la voluntat de tirar-la endavant".


    L'obra permetrà que l'institut escola que es va crear el curs 2019-2020 disposi dels espais definitius, seguint les conclusions del procés participatiu realitzat amb la comunitat educativa per definir els espais més adients pel model d'aprenentatge del centre. Quan l'obra estigui acabada (previsiblement, al primer trimestre del curs 2024-2025), les instal·lacions del centre assoliran una superfície total de 4.500 metres quadrats per acollir dues línies d'infantil, primària i ESO. La inversió ha estat de 3.346.526,28€.


    Després de fer una visita guiada per les instal·lacions del centre, a càrrec de dos representants de l'alumnat, s'ha dut a terme l'acte de col·locació de la primera pedra. A banda dels parlaments oficials, la consellera, l'alcalde i alumnat de l'escola han omplert la càpsula del temps. Es tracta d'un recipient que es col·loca amb la primera pedra de l'edifici i que, en aquest cas, ha inclòs cartes de l'alumnat, monedes de curs legal i portades dels diaris del dia.


    Més tard, la consellera Simó també ha visitat l'Institut d'Alella, on s'ha reunit amb les direccions dels centres educatius del Baix Maresme, i l'Escola Francesc Ferrer i Guàrdia del Masnou.



    23 de febrer de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15390 {"title":"La consellera Simó col·loca la primera pedra de l'ampliació de l'Institut Escola Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar","published_date":"2024-02-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/23\/13\/04\/5cf53203-7fe4-494b-b142-3ab1ae820aee.jpeg","id":"15390"} catalunya Anna Simó i Castelló,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-23/15390-consellera-simo-col-loca-primera-pedra-ampliacio-institut-escola-pla-avella-cabrera-mar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.