Els Mossos d'Esquadra detenen deu persones per tràfic de drogues durant un dispositiu de seguretat a un festival de música electrònica a Barcelona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen deu persones per tràfic de drogues durant un dispositiu de seguretat a un festival de música electrònica a Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc van dur a terme el passat diumenge, 18 de febrer, un dispositiu de seguretat amb motiu del festival de música electrònica per tal de prevenir delictes contra el patrimoni i delictes contra la salut pública.

Durant el transcurs del festival els agents van detectar diversos grups de persones amb una actitud diferent de la resta d'assistents, que s'acostaven a altres grups de persones, interactuaven pocs segons i marxaven ràpidament.

En veure aquest comportament els agents van seguir aquestes persones i van poder observar com feien intercanvis de compra venda de substàncies estupefaents.

En una de les actuacions es van detenir dues persones que estaven manipulant substàncies estupefaents a l'interior del seu vehicle estacionat prop de la zona del festival. Quan els agents ho van veure, es van acostar a ells i els van escorcollar, i van trobar diferents tipus de drogues i diners al vehicle.

Una d'aquestes detencions es va fer quan dos homes es van acostar a una patrulla de paisà, per oferir-los droga. Els agents eren a l'interior del recinte i dos homes els van dir que els podien oferir cristall, cocaïna, ketamina o altres. Els agents davant d'aquest oferiment es van identificar com a policies, els van escorcollar i els van trobar diverses substàncies estupefaents, així com força diners.

El dispositiu va finalitzar amb la detenció de deu persones com a presumptes autores del delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Es van identificar una quarantena de persones i es van dur a terme nou denúncies per tinença de substàncies estupefaents. Es van intervenir 2.800 euros en efectiu i diverses substàncies com èxtasi, cocaïna, ketamina, metamfetamina i marihuana.

Cal destacar la col·laboració dels organitzadors del festival amb els Mossos d'Esquadra, que ha permès que aquest esdeveniment es pogués celebrar amb les màximes garanties de seguretat perquè tots els assistents en poguessin gaudir.

Tots els detinguts han passat a disposició judicial.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 23 de febrer de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15382 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen deu persones per tràfic de drogues durant un dispositiu de seguretat a un festival de música electrònica a Barcelona","published_date":"2024-02-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/23\/09\/43\/d0bafcf3-d28c-4575-9059-c6471edac94a.jpg","id":"15382"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-23/15382-mossos-esquadra-detenen-deu-persones-trafic-drogues-durant-dispositiu-seguretat-festival-musica-electronica-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.