Avís: durant el cap de setmana no es podran realitzar alguns tràmits telemàtics, però el pagament i la presentació d'autoliquidacions no estaran afectats

22/02/2024

Des de les 17 h de divendres, 23 de febrer, fins a les 17 h de diumenge, 25 febrer, a causa de tasques de manteniment del sistema corporatiu de registre electrònic, no es podran realitzar determinats tràmits telemàtics, com són:

  • Sol·licitud d'ajornament o fraccionament
  • Interposició de recurs de reposició o reclamació economicoadministrativa
  • Presentació d'al·legacions
  • Presentació del formulari genèric (registre electrònic)
  • Subscripció a notificacions electròniques
  • Sol·licitud de devolució d'ingressos

La presentació i pagament d'autoliquidacions, aixó com el pagament de deutes i liquidacions, no quedaran afectats per aquest tall de servei.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15355 {"title":"Avís: durant el cap de setmana no es podran realitzar alguns tràmits telemàtics, però el pagament i la presentació d'autoliquidacions no estaran afectats","published_date":"2024-02-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15355"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-22/15355-avis-durant-cap-setmana-podran-realitzar-alguns-tramits-telematics-pagament-presentacio-autoliquidacions-estaran-afectats https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.