Territori incorpora l'Ajuntament de Badalona al gabinet de crisi per l'esfondrament del bloc del carrer Canigó

El comitè, creat pel Departament de Territori arran de la dimensió que ha pres aquest accident, ha fet avui la primera reunió, on s'ha acordat incorporar-hi també l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Protecció Civil i la Secretaria de Territori, Urbanisme i Agenda UrbanaTot i que el gabinet estarà en comunicació permanent, la pròxima reunió amb presència ja dels nous membres se celebrarà dilluns vinent a BadalonaL'objectiu d'aquest comitè és intercanviar tota la informació disponible entre les parts implicades i poder prendre les decisions que siguin necessàries de manera conjunta

El Departament de Territori ha celebrat avui la primera reunió del gabinet de crisi creat per l'esfondrament del sostre d'un bloc de pisos del carrer Canigó de Badalona el 6 de febrer passat, on hi va haver tres víctimes mortals, i les posteriors afectacions que està tenint aquest accident i que, de moment, han portat a desallotjar de manera preventiva tres blocs més de la mateixa promoció, amb un total de 80 habitatges afectats.

En aquesta primera reunió, celebrada al Departament de Territori, hi ha participat la consellera Ester Capella i Farré, la secretària d'Habitatge, Marina Berasategui i Canals, i la directora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau i Fontanals, amb els respectius equips per analitzar la situació i oferir tot el suport necessari tant a l'Ajuntament de Badalona com als veïns afectats.

La consellera Capella, que ha estat en contacte permanent amb l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha ofert tota la col·laboració al consistori, tant en les tasques d'inspecció dels edificis afectats com pel que fa al reallotjament de les famílies que ho necessitin.

A més, per tal de donar una resposta conjunta i el més efectiva possible, ja s'ha acordat amb el mateix Ajuntament i també amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, així com amb Protecció Civil i Secretaria de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, que s'incorporaran a partir d'ara a aquest gabinet.

Aquest comitè de crisi mantindrà comunicació permanent per fer seguiment de l'evolució d'aquest incident i de les seves conseqüències i es tornarà a reunir dilluns vinent, 26 de febrer, a Badalona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15352 {"title":"Territori incorpora l'Ajuntament de Badalona al gabinet de crisi per l'esfondrament del bloc del carrer Canigó","published_date":"2024-02-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15352"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-21/15352-territori-incorpora-ajuntament-badalona-gabinet-crisi-esfondrament-bloc-carrer-canigo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.