Ferrocarrils reforça el servei de la línia Llobregat-Anoia durant el Mobile World Congress

FGC incrementa les circulacions i la capacitat dels trens entre Pl. Espanya i Molí Nou per absorbir l'augment de la demanda previstEl congrés se celebrarà del 26 al 29 de febrer al recinte de Fira Gran Via

Imagen del artículo Ferrocarrils reforça el servei de la línia Llobregat-Anoia durant el Mobile World Congress


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) serà un any més un dels mitjans de transport de referència per accedir a Fira Gran Via, a L'Hospitalet de Llobregat, durant la nova edició del Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 26 al 29 de febrer. FGC ha dissenyat un dispositiu de reforç per incrementar durant aquests quatre dies les circulacions i la capacitat dels trens de la línia Llobregat-Anoia, amb l'objectiu d'absorbir l'augment de la demanda de desplaçaments fins a l'estació d'Europa | Fira, que serveix d'accés a Fira Gran Via.

D'aquesta manera, la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils, que connecta en sis minuts les estacions de Pl. Espanya i Europa | Fira, es convertirà en una de les vies més directes per accedir al Mobile. Tenint en compte que tots els trens que surten de Pl. Espanya s'aturen a Europa | Fira, l'operatiu de reforç que ha dissenyat FGC consistirà principalment en:

  1. Incrementar les circulacions de trens a la línia L8 (Pl. Espanya - Molí Nou Ciutat Cooperativa) en 30 circulacions diàries.
  2. Doblar la capacitat dels combois, que passaran de tres a sis cotxes.
  3. Redissenyar la mobilitat als vestíbuls de les estacions de Pl. Espanya i Europa | Fira per absorbir la demanda.
  4. Reforçar l'atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia específica i xarxes socials.

Aquest dispositiu està enfocat a donar el millor servei possible i a facilitar la mobilitat de congressistes i de clients habituals de la línia Llobregat-Anoia, dissenyat per mantenir la màxima capacitat als trens amb 8.000 persones/hora. Amb aquest operatiu de reforç es donarà servei al màxim nombre de clients, garantint en tot moment la fluïdesa, la seguretat i el confort de les persones usuàries.

A més, Ferrocarrils ha establert diferents plans de contingència a les estacions, coordinats amb Mossos d'Esquadra, GSMA i Fira Barcelona. Aquests plans contemplen els diferents escenaris i actuacions necessàries per fer front a les diverses incidències de mobilitat i seguretat que puguin sorgir. En aquest sentit, el dispositiu a les estacions comptarà amb equips mixtos de personal propi d'FGC, dirigint les operacions, i d'efectius personals d'atenció als congressistes, dependents de la pròpia organització del GSMA.

El transport públic, l'opció més eficient per desplaçar-se durant el MWC

Ferrocarrils recomana l'ús del transport públic per als desplaçaments que genera la celebració del Mobile World Congress i evitar moure's en vehicle privat. D'aquesta manera, el dispositiu de reforç durant aquests quatre dies contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l'aire, facilitant i posant a l'abast de les persones usuàries una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l'impacte sobre el benestar de les persones, la qualitat de l'entorn urbà i el medi ambient.

L'ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït.

Les persones usuàries d'FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil @FGC d'X (abans Twitter), del web i de l'aplicació per a mòbils.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15339 {"title":"Ferrocarrils reforça el servei de la línia Llobregat-Anoia durant el Mobile World Congress","published_date":"2024-02-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/20\/14\/36\/d449ea25-8204-44bf-8807-4eef51d3aacd.jpg","id":"15339"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-21/15339-ferrocarrils-reforca-servei-linia-llobregat-anoia-durant-mobile-world-congress https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.