Territori inicia les obres de la via ciclista entre Sort i Rialp a l'entorn de la C-13

Imagen del artículo Territori inicia les obres de la via ciclista entre Sort i Rialp a l'entorn de la C-13


  1. Una via de prop de tres quilòmetres facilitarà la mobilitat de vianants i ciclistes, amb una inversió de 3,8 MEUR
  2. Es preveu que les obres finalitzin aquest estiu

El Departament de Territori ha iniciat aquests dies les obres per a configurar una via per a vianants i ciclistes al corredor de la C-13 entre Sort i Rialp. Aquesta actuació, que permetrà promoure una mobilitat activa i descarbonitzada en aquest entorn, comporta una inversió de 3,8 MEUR. Els treballs tenen un termini d'execució de 5 mesos.


La via, de prop de 3 quilòmetres, circularà segregada i en paral·lel a la C-13 i permetrà connectar ambdues localitats tant a vianants com a ciclistes, tot potenciant la mobilitat sostenible i la mobilitat turística i d'oci de la zona. El vial es construeix pel corredor comprès entre la carretera C-13 i el marge dret de la Noguera Pallaresa.


El traçat s'inicia al nord de Sort, a les immediacions de la rotonda de connexió de la C-13 amb la carretera de Llessuí (LV-5223), i finalitza a l'extrem nord del zona esportiva de Rialp, a l'entrada del nucli urbà. La nova via ciclista tindrà una amplada de 3 metres en la major part del recorregut, amb reduccions a 2,5 metres en els trams més estrets entre el riu i la C-13. El paviment serà d'aglomerat asfàltic.


Per tal d'evitar afeccions al riu Noguera Pallaresa i l'entorn, l'actuació inclou un lleuger desplaçament d'algun tram de la carretera i disposarà també d'estructures de contenció. Els treballs es completaran amb les tasques de senyalització i de drenatge.


Imagen del artículo Territori inicia les obres de la via ciclista entre Sort i Rialp a l'entorn de la C-13


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15291 {"title":"Territori inicia les obres de la via ciclista entre Sort i Rialp a l'entorn de la C-13","published_date":"2024-02-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/16\/13\/24\/a6a68dcd-9f25-43f8-a767-a72087019e84.jpg","id":"15291"} catalunya Delegació a l'Alt Pirineu i Aran,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-16/15291-territori-inicia-obres-via-ciclista-sort-rialp-entorn-c-13 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.