Albert Salvadó: "El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori"

• El delegat del Govern presideix la primera Taula per l'impuls del nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre

Imagen del artículo Albert Salvadó: El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori


El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, ha presidit aquest dimarts la tarda la primera Taula per l'impuls del nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre, que neix, segons ha explicat Salvadó, "amb un caràcter institucional, per generar un consens polític i social a l'entorn d'un projecte tan rellevant i necessari per la nostra gent, protegint-lo de baralles partidistes".


"El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori", ha assegurat el delegat del Govern, satisfet de com ha anat la trobada i agraït per "l'actitud constructiva" mostrada per tots els assistents. Presidida pel delegat del Govern, hi han assistit els directors territorials a les Terres de l'Ebre dels departaments de Salut, Ingrid Roca Burgueño, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez Fernandez i Territori, Miquel Alonso Cruelles; el rector de la URV, Josep Pallarès Marzal; l'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan Farnós; la gerent territorial de l'ICS, Maria Ferré Ferraté; el president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre (CESTE), Josep M. Franquet Bernis; les diputades al Parlament de Junts, Mònica Sales de la Cruz; ERC, M. Jesús Viña Ariño i PSC, Georgina Ebrí Rodríguez i representants de la Plataforma per un nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre.

Imagen del artículo Albert Salvadó: El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori


El delegat del Govern ha recordat que es tracta d'un projecte "d'una complexitat important i una exigència pressupostària de desenes de milions d'euros" i, per això, "en projectes estratègics, hem de treballar des del consens". "L'objectiu que persegueix aquesta Taula és que les Terres de l'Ebre tinguem el nou hospital el més prompte possible", ha remarcat Salvadó, que ha incidit en la necessitat que sigui "un projecte de tothom" i també ha avançat que s'està treballant amb el "caràcter universitari" ja una vegada estigui completada l'ampliació de l'actual Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i els futurs estudis de Medicina. "Des del consens i la corresponsabilitat, el nou Hospital ha de ser un dels grans projectes de les Terres de l'Ebre", ha conclòs Salvadó.



13 febrer 2024



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15222 {"title":"Albert Salvadó: \"El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori\"","published_date":"2024-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/13\/20\/12\/d87d2df9-af44-4c98-a8db-9468833c8137.jpg","id":"15222"} catalunya Albert Salvadó Fernández,Delegació a les Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-13/15222-albert-salvado-nou-hospital-universitari-terres-ebre-ser-projecte-territori https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.