La Inspecció de Treball de Catalunya inicia una nova campanya per detectar contractes en frau de llei

Imagen del artículo La Inspecció de Treball de Catalunya inicia una nova campanya per detectar contractes en frau de llei

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Més de 5.150 empreses rebran comunicacions de la ITC per revisar els contractes de gairebé 9.100 persones treballadores
  2. L'any passat, la ITC va aconseguir transformar a indefinit més de 12.211 contractes temporals i fixos discontinus
  3. La Inspecció de Treball de Catalunya (ITC) ha enviat un total de 5.156 cartes electròniques a empreses d'arreu de Catalunya perquè revisin els contractes de les persones treballadores i esmenin possibles irregularitats.

    La ITC he engegat aquesta campanya contra el frau en la contractació laboral per informar les empreses sobre les que s'han detectat indicis d'incompliment de la normativa laboral en els contractes de les persones treballadores.

    A la comunicació adreçada a les empreses, la ITC indica els contractes concrets que hauran de revisar i, en cas que, efectivament, detectin la irregularitat, els adeqüin correctament a la normativa laboral.

    La ITC ha enviat les 5.156 comunicacions electròniques a les empreses que han estat seleccionades a través de l'eina de lluita contra el frau (basada en tecnologia big data) que afecta als contractes de 9.088 persones treballadores.

    L'any passat, la campanya de la ITC contra el frau en la contractació va permetre que 11.211 persones treballadores veiessin convertits els seus contractes en indefinits. D'aquest total, 6.838 contractes eren temporals i 5.373 eren fixos-discontinus.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15219 {"title":"La Inspecció de Treball de Catalunya inicia una nova campanya per detectar contractes en frau de llei","published_date":"2024-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/13\/13\/41\/91b32834-f8b9-48d5-bdd7-27f53d3e3733.jpg","id":"15219"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-13/15219-inspeccio-treball-catalunya-inicia-nova-campanya-detectar-contractes-frau-llei https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.