El Govern rellança el Premi Catalunya al Món per distingir personalitats i projectes que contribueixin a la projecció internacional de Catalunya

Imagen del artículo El Govern rellança el Premi Catalunya al Món per distingir personalitats i projectes que contribueixin a la projecció internacional de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·L'Executiu ha aprovat avui la reformulació del premi, creat el 2022, per dotar-lo d'un caràcter més social·El Govern reconeixerà cada any un sector del país que hagi excel·lit en la projecció de Catalunya al món.·La dotació econòmica del premi es destinarà a una iniciativa concreta, escollida per un jurat format per persones destacades del sector reconegut del Govern

El Govern ha aprovat avui la reformulació del decret del Premi Catalunya al Món, creat el 2022, per dotar-lo d'un caràcter més social i que el guardó tingui un impacte positiu a la societat.

El principal canvi és la supressió de les cinc categories existents per concentrar-les en un únic guardó, amb el qual el Govern reconeixerà cada any un sector específic del país que hagi excel·lit en la projecció de Catalunya al món.

Posteriorment, es crearà un jurat format per personalitats del sector reconegut pel Govern, que escolliran i premiaran un projecte que actualment estigui contribuint a la internacionalització de Catalunya.

D'aquesta manera, el Govern pretén fer un reconeixement públic als sectors del país que han destacat per la seva activitat en l'àmbit internacional, però, al mateix temps, assegura que la dotació econòmica recau en una iniciativa emergent i, per tant, té un retorn a la societat.

L'objectiu final del premi és el mateix: reconèixer la tasca de persones o entitats catalanes que contribueixen a la projecció exterior del país.

Es preveu que el mes d'abril el Govern anunciï el primer sector que reconeixerà i, a partir d'aquí, es configurarà el jurat integrat per persones amb una sòlida trajectòria d'aquest sector, que seran les responsables d'escollir el projecte premiat entre les candidatures presentades per la ciutadania.

La dotació econòmica del premi es concretarà a cada convocatòria anual. L'objectiu del guardó és que el projecte guanyador pugui continuar contribuint a la internacionalització de Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15203 {"title":"El Govern rellança el Premi Catalunya al Món per distingir personalitats i projectes que contribueixin a la projecció internacional de Catalunya","published_date":"2024-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/13\/12\/51\/b2965e71-a466-4b31-9230-aa58c78ae013.png","id":"15203"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-13/15203-govern-rellanca-premi-catalunya-mon-distingir-personalitats-projectes-contribueixin-projeccio-internacional-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.