El llibre 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya' es presenta a Terrassa

Imagen del artículo El llibre 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya' es presenta a Terrassa

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament de Cultura ha editat un llibre que pretén recollir, per primera vegada, informació i documentació sobre l'ecosistema català del videojoc La presentació del llibre serà dimecres 14 de febrer, a les 12:30 hores, al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la UPCEl Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la UPC acull fins el 16 de febrer la mostra itinerant 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya'

'Nova Pantalla' és la primera gran exposició dedicada en la seva totalitat a la trajectòria i el moment actual de la indústria del videojoc a Catalunya. El seu objectiu és apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d'un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d'èxit internacional fetes pels estudis catalans. La mostra es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona el 2022, i fins el 16 de febrer es pot visitar al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la Universitat Politècnica de Catalunya. Els comissaris de l'exposició i autors del llibre són Joan B. Galí, Marc Angrill i Albert Garcia, periodistes especialitzats en videojocs i comunicació cultural.

Per complementar els continguts de l'exposició, el Departament de Cultura ha editat un llibre que pretén recollir, per primera vegada, informació i documentació sobre l'ecosistema català del videojoc en una única publicació. La informació que s'ofereix al catàleg amplia a través d'articles, imatges i gràfics els continguts de la mostra amb l'objectiu de disposar d'un testimoni complert amb visió general de l'estat de la indústria del videojoc a casa nostra i de totes les dimensions que la completen com, per exemple, l'acadèmica o la professional.

La presentació del llibre, prevista pel dimecres 14 de febrer al CITM-UPC (C. Igualtat, 33. Terrassa), comptarà amb la presència de Marisol López, directora general d'Innovació i Cultura Digital del Departament de Cultura i amb Marc Angrill i Albert Garcia, comissaris de la mostra i autors del llibre.

La mostra continua el seu recorregut itinerant aterrant al CITM-UPC de Terrassa durant 15 dies, després d'haver fet diferents parades a Catalunya durant el passat any 2023, on ha estat exposada en ciutats com Girona, Amposta i també al SAGA, el Saló del Gaming, celebrat a l'Hospitalet de Llobregat el passat mes de desembre. Fins ara, 131.000 persones han pogut gaudir de l'exposició.

Després del seu pas per Terrassa, 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya' viatjarà durant el 2024 a diverses demarcacions territorials catalanes. Del 24 d'abril al 24 de maig es podrà visitar a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Lleida i tot seguit farà parada a Mataró, La Seu d'Urgell, Reus i Vic. La itinerància de la mostra és una iniciativa de la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15194 {"title":"El llibre 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya' es presenta a Terrassa","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/71024-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"15194"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-12/15194-llibre-nova-pantalla-videojoc-catalunya-presenta-terrassa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.