Detinguts a Barcelona un home i una dona per robatoris a interior de vehicles i falsedat documental

Imagen del artículo Detinguts a Barcelona un home i una dona per robatoris a interior de vehicles i falsedat documental

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

. Els agents, que els havien detingut un dia abans per un robatori amb força a un vehicle a la muntanya de Montjuïc, els van localitzar mirant l'interior de vehicles estacionats per la mateixa zona. L'autocaravana on es van refugiar mentre els seguien constava com a sostreta el mes de desembre a Alemanya. A l'interior de l'autocaravana es van trobar plaques de matrícules sostretes d'altres vehicles

Agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants-Montjuïc, van detenir el dia 6 de febrer un home de 46 anys i una dona de 27 anys com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força a vehicles i de falsedat documental, al districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona.

La tarda del 6 de febrer els agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana feien patrullatge per Montjuïc per tal de prevenir robatoris amb força a interior de vehicles quan van localitzar dues persones que havien detingut el dia anterior per un robatori amb força a un vehicle estacionat a la via pública a la mateixa zona.

Els agents van començar a seguir-los per diferents parts de la muntanya per comprovar si volien tornar a cometre els mateixos fets i van poder comprovar que anaven mirant l'interior de diversos vehicles estacionats, fins que després d'una estona els van veure entrar en una autocaravana amb matrícula francesa estacionada en una zona d'aparcament.

En fer comprovacions a bases de dades policials els agents van poder constatar que les plaques de matrícula no coincidien amb les de l'autocaravana sinó que corresponien a una furgoneta, motiu pel qual van decidir acostar-se a l'autocaravana per parlar amb aquestes dues persones.

Fetes les comprovacions amb el bastidor de l'autocaravana van comprovar que aquesta constava sostreta el dia 17 de desembre a Alemanya i en un posterior escorcoll a l'interior de la mateixa van trobar amagades en un calaix dues matrícules estrangeres, una d'elles italiana sostreta el dia 23 de gener a Hospitalet de Llobregat i unes altres de finlandeses que constaven com a sostretes a finals de 2023.

Pel que fa a les plaques de matrícula que portava instal·lades l'autocaravana corresponien a una furgoneta que constava com a vehicle abandonat.

Per aquest motiu els agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants-Montjuïc van decidir detenir l'home de 46 anys i la dona de 27 pels delictes de robatori de vehicle i el de falsedat documental. Aquestes dues persones tenen un total de 3 antecedents l'home i 2 la dona.

Com a curiositat la dona detinguda va manifestar als agents que una clau que li havien intervingut en la detenció del dia 5 era la de l'autocaravana.

Van passar a disposició judicial el dia 7 de febrer.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 11 de febrer de 2024

https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15183 catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-11/15183-detinguts-barcelona-home-dona-robatoris-interior-vehicles-falsedat-documental https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.