L'empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions d'euros per construir una nova planta industrial a Catalunya

Imagen del artículo L'empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions d'euros per construir una nova planta industrial a Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

 1. L'empresa, especialitzada en el disseny, fabricació a mida i muntatge de components per a instal·lacions i equipaments industrials, trasllada la seva seu catalana al Far d'Empordà (Alt Empordà)
 2. Per a aquest projecte de creixement al nostre país, Teblick ha comptat amb el suport del Govern de la Generalitat per mitjà d'ACCIÓ
 3. La nova planta, de 4.000m2 i dissenyada amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, servirà a la companyia per reforçar el seu negoci a Catalunya i al conjunt de l'Estat, i expandir-lo a l'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica
 4. L'empresa belga Teblick, que fabrica instal·lacions a mida d'alta qualitat per a empreses i instal·lacions industrials, ha invertit 4,3 milions d'euros en la construcció d'una nova planta al Far d'Empordà (Alt Empordà). La companyia està especialitzada en el modelatge i fabricació a mida d'instal·lacions completes de tractament d'aire i aigua, així com per a l'emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics.

  L'empresa, que des del 2014 estava instal·lada a Vilamalla (Alt Empordà) amb el nom d'Eco Sistema Teblick, ha completat el trasllat a la nova seu aquest mateix mes de gener. Una planta de 4.000m2 dissenyada per ser autosuficient energèticament i basada en la sostenibilitat. Teblick compta amb quinze treballadors establerts a Catalunya i té previst un pla d'expansió progressiu de cara els propers anys, tant pel que fa a nombre de professionals com de volum de negoci.

  El Director de la Planta de Teblick a Catalunya, Joan Barris Boada, explica que "l'objectiu és que aquestes instal·lacions ajudin l'empresa a ser reconeguda a tot el territori català, així com al conjunt de l'Estat". Barris Boada afegeix que "volem aprofitar la ubicació estratègica i les infraestructures de Catalunya per obrir mercat a l'Orient Mitjà i als països del nord d'Àfrica".

  Eco Sistema Teblick a El Far d'Empordà (Alt Empordà) forma part de l'empresa familiar belga Teblick (1958), una companyia ubicada a Anvers (Bèlgica) que es dedica a fabricar equips personalitzats amb plàstic d'alta qualitat per a instal·lacions i maquinària de tractament d'aire i aigua, així com l'emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics. A la planta belga compta amb 50 treballadors.

  Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

   Twitter: @empresacat | @treballcat | @ccamcat

   Facebook: Empresa | Treball | CCAM

   Linkedin: Empresa | Treball

   Youtube: Empresa | Treball


https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15182 catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-11/15182-empresa-belga-teblick-inverteix-4-3-milions-euros-construir-nova-planta-industrial-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.