La consellera de Cultura es reuneix amb l'alcaldessa de Sabadell

Garriga ha dit que, si s'aproven els pressupostos de 2024, una de les prioritats del Departament serà el suport a la rehabilitació dels equipaments culturals municipals de Catalunya

Imagen del artículo La consellera de Cultura es reuneix amb l'alcaldessa de Sabadell

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, s'ha reunit avui amb l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i altres membres del Consistori per repassar els diferents projectes culturals d'interès per al municipi.

Després de la reunió, la consellera ha destacat que "Sabadell és una ciutat clau en l'àmbit cultural, amb una clara vocació creativa i equipaments de referència". Garriga ha afegit que "si s'aprova el pressupost de la Generalitat per al 2024, una de les prioritats del Departament de Cultura serà donar suport a la rehabilitació d'equipaments escènic-culturals municipals de tot Catalunya". Això suposaria incorporar una partida específica que permeti crear un pla plurianual d'inversions per donar suport a la construcció o millor d'aquests equipaments.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha ressaltat "la importància de poder posar en el centre de les polítiques també els temes culturals" i ha esmentat diferents projectes de futur previstos al municipi, com el futur museu de la ciutat o l'edifici per a l'escola de música i conservatori a l'Eix Macià.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera ha saludat els representants dels grups municipals i ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15177 {"title":"La consellera de Cultura es reuneix amb l'alcaldessa de Sabadell","published_date":"2024-02-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/70719-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"15177"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-09/15177-consellera-cultura-reuneix-alcaldessa-sabadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.