Conseller Torrent: "L'empresa IHT és un projecte que ens ajudarà a reindustrialitzar Catalunya generant llocs de treball de qualitat i arrelat al territori"

Imagen del artículo Conseller Torrent: L'empresa IHT és un projecte que ens ajudarà a reindustrialitzar Catalunya generant llocs de treball de qualitat i arrelat al territori

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El titular d'Empresa i Treball ha visitat aquesta companyia beneficiària dels ajuts per a noves inversions industrials al Vallès OrientalLa Generalitat de Catalunya hi ha destinat 4,4 milions d'euros a aquesta comarca i s'han beneficiat 21 empreses que creen i mantenen més de 1.600 llocs de treball

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que "l'empresa IHT és un exemple de projecte que ens ajudarà a reindustrialitzar Catalunya generant llocs de treball de qualitat i arrelat al territori". El conseller ha visitat aquest matí aquesta companyia, beneficiària dels ajuts per a noves inversions industrials a la comarca del Vallès Oriental.

El titular del Departament ha recordat que l'objectiu del Govern és la "reindustrialització del país" i ha posat en valor els beneficis de projectes com el d'IHT "ja que contribueixen a enfortir el teixit productiu i a la transició verda".

IHT és un grup empresarial europeu dedicat al desenvolupament, fabricació i comercialització de dispositius mèdics. El projecte consisteix en internalitzar processos productius per a la fabricació de components biomèdics. La inversió prevista és d'1,3 milions d'euros que suposarà la creació de 4 llocs de treball i el manteniment de 160. El Departament els hi ha atorgat un ajut de 271.550,36 euros.

Un total de 4,4 milions d'euros a la comarca del Vallès Oriental

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Treball, ha destinat un total de 4,4 milions d'euros en ajuts per a projectes d'inversions productives que millorin la competitivitat, l'impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització a empreses industrials al Vallès Oriental. Aquests ajuts permetran mobilitzar una inversió total de 24,1 milions d'euros a la comarca.

En total s'han beneficiat 21 empreses, majoritàriament petites i mitjanes, que consolidaran 1.685 llocs de treball i en crearan 109 de nous.

Aquestes inversions han de ser tractores en la cadena de valor de l'activitat, d'acord amb els objectius del Pacte Nacional per a la Indústria i especialment en els àmbits de la sostenibilitat, l'eficiència energètica i la digitalització dels processos productius.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 Twitter: @empresacat | @treballcat


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15142 {"title":"Conseller Torrent: \"L'empresa IHT és un projecte que ens ajudarà a reindustrialitzar Catalunya generant llocs de treball de qualitat i arrelat al territori\"","published_date":"2024-02-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/08\/11\/47\/567f08bc-e17f-4750-bc52-f57acd43c104.jpg","id":"15142"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-08/15142-conseller-torrent-empresa-iht-projecte-ens-ajudara-reindustrialitzar-catalunya-generant-llocs-treball-qualitat-arrelat-territori https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.