Es mantenen els tipus impositius de l'impost sobre el dipòsit de residus a dipòsits controlats, la incineració i la coincineració per a l'exercici 2024

La Llei 7/2022, de 8 d'abril, estableix els tipus impositius i permet que les comunitats autònomes puguin incrementar els tipus impositius respecte dels residus dipositats, incinerats o coincinerats en els seus territoris respectius.

Així, mitjançant el Decret Llei 17/2022, de 20 de desembre, es van mantenir els tipus impositius aplicables fins el moment continguts a la Llei 8/2008, de 10 de juliol, per poder conservar i millorar el nivell de polítiques de l'Agència de Residus de Catalunya envers la protecció del medi ambient en l'àmbit dels residus.

Per l'any 2024 es mantindran els tipus impositius aplicables fins al moment, d'acord a l'article 1.3 del decret Llei 17/2022, fent ús de la facultat establerta a l'article 93.2 de la Llei 7/2022, de 8 d'abril, indicats a l'Annex 1 de l'esmentat decret Llei.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16321 {"title":"Es mantenen els tipus impositius de l'impost sobre el dipòsit de residus a dipòsits controlats, la incineració i la coincineració per a l'exercici 2024","published_date":"2024-02-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16321"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-06/16321-mantenen-tipus-impositius-impost-diposit-residus-diposits-controlats-incineracio-coincineracio-exercici-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.