Els Mossos d'Esquadra detenen un lladre multireincident per 17 de robatoris amb força en establiments comercials de Tarragona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un lladre multireincident per 17 de robatoris amb força en establiments comercials de Tarragona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El detingut utilitzava una pedra de grans dimensions per trencar els vidres dels aparadors i sostreure la recaptació de la caixaLa detenció s'emmarca dins del POE Comerç i Empresa que té com a objectiu principal evitar els robatoris amb força en eixos comercials

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir el passat diumenge un home, de 20 anys, com a presumpte autor de 17 delictes de robatori amb força.


La detenció es va produir quan els Mossos van rebre l'avís que s'havien activat consecutivament les alarmes de robatori de dos establiments molt propers dels barris de Ponent.


Immediatament, una patrulla va desplaçar-se fins a un dels establiments situat al barri de Campclar i allà van arrestar in fraganti unjove quan intentava forçar un bar.


Fetes les comprovacions policials a comissaria, els Mossos d'Esquadra van atribuir-li dos robatoris més comesos poques hores abans en dues botigues del municipi.


Arran de la detenció i gràcies a les gestions d'investigació, els agents van estirar del fil i van poder relacionar el presumpte autor amb un cas que tenien obert.


Es dona la circumstància que des de mitjans del mes de gener el detingut havia comès un total de 14 robatoris amb força, tres d'ells a un polígon industrial tarragoní i la resta en establiments dels barris de Ponent.


De la investigació es desprèn que el lladre havia utilitzat en totes les ocasions una pedra de grans dimensions per trencar els aparadors i sostreure la recaptació de la caixa enregistradora.


La detenció s'emmarca dins del Programa Operatiu Específic (POE) Comerç i Empresa que té com a objectiu principal prevenir fets delictius vinculats a establiments comercials, entitats de risc i empreses.



El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar dimecres a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.


Oficina de Comunicació

Tarragona, 3 de febrer de 2024


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15086 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un lladre multireincident per 17 de robatoris amb força en establiments comercials de Tarragona","published_date":"2024-02-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/03\/09\/26\/a3f875d8-f86f-40ae-9b40-6a4634fcc442.jpg","id":"15086"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-03/15086-mossos-esquadra-detenen-lladre-multireincident-17-robatoris-forca-establiments-comercials-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.