El conseller Torrent comparteix amb el ministre Hereu la prioritat del Govern de reindustrialitzar Catalunya

Imagen del artículo El conseller Torrent comparteix amb el ministre Hereu la prioritat del Govern de reindustrialitzar Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. El conseller i el ministre s'han reunit aquest migdia a la seu del departament d'Empresa i Treball per fer una primera presa de contacte presencial
  2. En la reunió s'han repassat les principals prioritats al voltant de la indústria i del sector turístic
  3. El conseller ha expressat al ministre la necessitat de cogestionar els fons europeus per assegurar-ne la capil·laritat

  4. El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu i Boher, s'han reunit aquest migdia a la seu de la conselleria per fer una primera presa de contacte presencial després de la configuració del nou govern espanyol.

    Durant la reunió, el conseller ha exposat al ministre la prioritat absoluta del Govern de reindustrialitzar Catalunya en clau verda i digital i, en aquest sentit, ha posat en comú els principals projectes i línies d'ajuts que impulsa el departament per aconseguir-ho, especialment a través del Pacte Nacional per a la Indústria (PNI) 2022-2025, amb una dotació superior als 3.000 milions d'euros.

    El conseller Torrent ha posat en valor la voluntat de treballar conjuntament amb projectes estratègics per a Catalunya, i ha destacat la "coincidència amb el ministre en la necessitat de comptar amb un teixit industrial potent" i en la necessitat que "l'administració intervingui i doni suport a projectes industrials que aportin valor afegit, llocs de treball de qualitat i equilibri territorial".

    En aquest sentit, ha insistit en la necessitat de poder cogestionar els fons europeus per tal de garantir-ne al màxim la capil·laritat i assegurar que beneficia al conjunt del teixit productiu.

    Ambdós també han posat de relleu la importància del sector turístic i la seva transformació cap a un model més sostenible i desestacionalitzat, uns canvis que ja s'estan produint gràcies a la feina del propi sector, i que caldrà accelerar davant els efectes de l'emergència climàtica.

    ____

    @empresacat | @treballcat

    ►►► més xarxes socials


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15076 {"title":"El conseller Torrent comparteix amb el ministre Hereu la prioritat del Govern de reindustrialitzar Catalunya","published_date":"2024-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/02\/02\/14\/20\/e0c0446b-0a39-411e-93dc-d555b3731502.jpg","id":"15076"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-02/15076-conseller-torrent-comparteix-ministre-hereu-prioritat-govern-reindustrialitzar-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.