Fires del mes

Imagen del artículo Fires del mes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Aquests són els esdeveniments firals que se celebraran properament:

 

Fira de l'Arròs i el Comerç, del 19 al 21 d'abril, a l'Aldea

Autotrac. Fira d'Ocasió de la Maquinària Agrícola i Industrial, Automòbils i Furgonetes, del 19 al 21 d'abril, a Mollerussa

FirArrels, del 19 al 21 d'abril, a Tivenys

Fira del Monestir, del 20 al 21 d'abril, a Breda

Fira Modernista del Penedès, del 20 al 21 d'abril, a l'Arboç

Ecovita, del 20 al 21 d'abril, a Riells i Viabrea

Lactium, la mostra de formatges catalans, del 20 al 21 d'abril, a Vic

Net. Fira del Sabó i la Cosmètica Natural, el 21 d'abril, a Montgai

Seafood Expo Global & Seafood Processing Global, del 23 al 25 d'abril, a l'Hospitalet de Llobregat

Fira Q, del 27 al 28 d'abril, a Balaguer

Fira del Comerç i la Indústria, del 27 al 28 d'abril, a Martorell

Fira de Fonedors i Instal·ladors de Campanes, del 27 al 28 d'abril, a Os de Balaguer

Fira de la Maduixa, el 28 d'abril, a Sant Cebrià de Vallalta

 

 

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16540 {"title":"Fires del mes","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2024\/fotos_comerc_2024\/bizbarcelona-2018_H750.jpg_2048329432.jpg","id":"16540"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-01/16540-fires-mes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.