El CAP Turó de Nou Barris tornarà a tenir punt d'atenció pediàtrica

El 12 de febrer es recuperarà el servei amb l'assistència diària d'una infermeraEl Departament de Salut i el districte de Nou Barris han acordat mantenir un servei estable d'atenció pediàtrica al CAP del Turó de la Peira per reforçar l'atenció

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó tornarà a tenir servei d'infermeria pediàtrica, gràcies a l'assistència d'una infermera pediàtrica que atendrà tots els dies de la setmana en torn de matí o torn de tarda, en funció de la demanda. Es tractarà d'un servei perfectament vinculat a l'Equip Territorial d'Atenció Pediàtrica de Rio de Janeiro per tal de garantir el millor seguiment de cada visita. L'acord, en el qual han treballat de manera contínua el Departament de Salut i el mateix districte de Nou Barris, vol donar resposta a la particularitat d'aquesta zona de Barcelona, i és que des de l'any 2020 la població de referència del CAP Turó s'havia de desplaçar fins al CAP Rio de Janeiro per rebre atenció pediàtrica, un recorregut complicat de fer amb població infantil.

En aquest sentit, a partir del 12 de febrer es desplaçarà una infermera pediàtrica que forma part de l'ETAP Rio de Janeiro fins al CAP Turó, amb la intenció d'afavorir una atenció sanitària de màxima qualitat i proximitat a la població pediàtrica corresponents a les famílies residents als barris del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Aquest acord contribuirà a millorar la percepció de benestar de la població pediàtrica, i dona resposta a les constants reivindicacions veïnals que es queixaven de la dificultat que suposa el desplaçament entre els dos CAP.

En concret, aquesta infermera farà visites sobretot relacionades amb la promoció i la prevenció de la salut, com per exemple són les revisions autònomes, les vacunacions o l'atenció de dubtes sobre alimentació i visites de seguiment d'infermeria. A més a més, s'oferiran activitats comunitàries dins de la cartera de serveis com poden ser consultes de lactància, cursos de preparació al part o bé revisions i visites odontològiques infantils, entre d'altres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15056 {"title":"El CAP Turó de Nou Barris tornarà a tenir punt d'atenció pediàtrica","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15056"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-01/15056-cap-turo-nou-barris-tornara-tenir-punt-atencio-pediatrica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.