Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Ester Blanco Casellas, consellera delegada de Forestal Catalana, SA

Enginyera forestal graduada per la Universitat de Lleida.

És directora tècnica de Forest Bioengineering Solutions, una empresa derivada del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), on s'ha especialitzat en la transferència de coneixement, processos d'innovació i en el lideratge de l'evolució de nous productes i serveis vinculats als equips tecnicocientífics de l'organització.

La seva trajectòria professional s'ha centrat principalment al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. Des dels seus inicis, el 1999, fins al 2008, ha ocupat diverses posicions, des de tècnica fins a responsable de l'àrea d'ordenació de forests. A partir del 2008 i fins al 2015, va formar part de l'Equip de Direcció del CTFC, on va jugar un paper clau en el desenvolupament de l'estratègia de transferència de coneixement i va col·laborar activament amb els equips tecnicocientífics per acostar la recerca tant al sector públic com al privat.

Ha completat els seus estudis amb un Màster en Seguretat i Higiene i un Postgrau en Sistemes de l'Aigua a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), un Màster Executiu en Innovació a l'Escola d'Organització Industrial (EOI), així com una tesina (DEA) en sanitat forestal per la Universitat de Lleida.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15003 {"title":"Nomenaments","published_date":"2024-01-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/30\/12\/20\/7d5bcd9a-90fe-4c43-a436-9e81e413fe57.png","id":"15003"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-30/15003-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.