President Aragonès:"Som un país emergent en l'àmbit audiovisual i tecnològic"

L'Integrated Systems Europe (ISE), el congrés de l'audiovisual més gran del món, torna a Barcelona per tercer any consecutiuEnguany se celebren 20 anys de la primera edició que es va celebrar a Amsterdam.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha comparegut aquesta tarda al Convent dels Àngels amb motiu del 20è aniversari del saló Integrated Systems Europe (ISE) donant la benvinguda un any més a l'organització d'aquest saló, que obrirà les portes del 30 de gener al 2 de febrer al recinte Gran Via.

Imagen del artículo President Aragonès:Som un país emergent en l'àmbit audiovisual i tecnològic

Aragonès ha destacat la importància d'aquest saló que "esdevé un punt de trobada de sectors amb un enorme potencial econòmic i social " afegint que l'ISE," és l'esdeveniment internacional líder en l'àmbit audiovisual i sistemes integrat".

El cap de l'executiu ha remarcat que enguany l'ISE comprarà amb més espai i expositors que mai fins ara, declarant que aquest augment "és el millor indicador del potencial que l'ISE i Catalunya han generat en començar a treballar conjuntament". En aquesta mateixa línia, Aragonès ha afirmat que "per a Catalunya, Integrated Systems Europe no és només una de les moltes fires o congressos entre els molts que Barcelona acull al llarg de l'any".

Durant l'acte, Aragonès ha destacat que "Catalunya mira cap endavant" i ho fa en " sectors d'alt valor afegit" com l'audiovisual i el tecnològic. Pere Aragonès, ha volgut aprofundir en la gran capacitat que té Catalunya de "pensar en gran" a través de la recerca i coneixement , gràcies al " talent dels nostres investigadors i al dinamisme de les nostres empreses del sector" i ho ha exemplificat amb el superordinador del MareNostrum 5 i el nou sincrotró Alba II.

"Som un país emergent en l'àmbit audiovisual i tecnològic", ha subratllat el president, afegint que Catalunya és "un país ideal per invertir, buscar aliances itrobar interessos compartits". Aragonès ha remarcat que l'ISE "ha creat sinergies extremadament positives a tot l'ecosistema de Catalunya", sinergies com les de totes les empreses tecnològiques que han decidit establir-se a Barcelona , en els projectes per dotar el país de les infraestructures que necessita el sector com la nova Catalunya Media City, amb la creació d'un centre audiovisual "per esdevenir el més potent i innovador hub de cultura audiovisual i digital a Europa" ha declarat.

Finalment el cap de l'executiu ha conclòs l'acte afirmant que "som un país inquiet, poc convencional" i que "si el món es mou, no ens podem aturar".

L'acte ha comptat amb la presencial del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, així com també de Michael Blackman, director general del Saló ISE i Pau Relat i Vidal, president de Fira de Barcelona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14986 {"title":"President Aragonès:\"Som un país emergent en l'àmbit audiovisual i tecnològic\"","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/29\/21\/54\/3ec20318-107e-4adf-b75e-c5bde3daa01d.jpeg","id":"14986"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-29/14986-president-aragones-pais-emergent-ambit-audiovisual-tecnologic https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.