Vicenç Acuña, nou director d'ICRA-CERCA

Imagen del artículo Vicenç Acuña, nou director d'ICRA-CERCA

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Institut Català de Recerca en Aigua (ICRA-CERCA) ha finalitzat amb èxit el procés de selecció per al càrrec de Director/a del centre de recerca. El nomenament ha recaigut en Vicenç Acuña, investigador de l'Institut des del 2009 i actualment cap de l'àrea de Recursos i Ecosistemes.

Amb un Doctorat en ecologia fluvial, obtingut a la Universitat de Barcelona (UB) el 2004, els seus principals interessos científics són l'ecologia de sistemes fluvials temporals, els efectes ecològics de contaminants emergents, així com les transformacions que experimenten, la gestió integrada del sistema urbà de l'aigua, i les solucions en base a natura per al sanejament d'aigües residuals en zones urbanes. Així doncs, la seva recerca engloba tant aspectes de ciència bàsica com aplicada, i fomenta la recerca inter i transdisciplinar.

El nou director tindrà com a repte principal impulsar la recerca d'excel·lència que l'ICRA porta a terme en l'àmbit de les aigües naturals i urbanes.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14985 {"title":"Vicenç Acuña, nou director d'ICRA-CERCA","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/29\/17\/55\/9c771588-a15f-4b1c-a70e-29f99054837e.jpg","id":"14985"} catalunya Joaquim Nadal Farreras,Recerca i Universitats https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-29/14985-vicenc-acuna-nou-director-icra-cerca https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.