Una persona mor en l'incendi d'una caravana a Flix (Ribera d'Ebre)

Els Bombers de la Generalitat van treballar, ahir a la nit, en l'extinció d'un incendi d'una caravana a la partida Mont-redons de Flix (Ribera d'Ebre), a prop del km 2 de la T-741, on van localitzar una persona sense vida.

A l'arribada dels efectius de Bombers al lloc de l'incendi, del qual van rebre l'avís a les 22.40 hores, el foc estava totalment desenvolupat i van ser informats de la possible presència d'una víctima a l'interior de les caravanes. Els efectius desplaçats, amb dos vehicles d'aigua i un de comandament amb el sotscap de coordinació territorial, van procedir amb l'extinció de l'incendi que va cremar dues caravanes, diverses estructures de fusta adjacents i ampolles de butà, les quals presentaven fuita activa amb foc a la vàlvula de sobrepressió. A les 23.11 hores van donar-lo per estabilitzat i van fer recerca de la víctima, la qual van localitzar sense vida a l'interior d'una de les caravanes cremades.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació de les causes de l'incendi, i, aquest matí, han dut a terme l'aixecament del cos i posteriors tasques per identificar a la víctima.

Al lloc del sinistre, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar una unitat terrestre i també s'hi va adreçar el metge del Centre d'Atenció Primària (CAP). No van haver de fer cap assistència.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14978 {"title":"Una persona mor en l'incendi d'una caravana a Flix (Ribera d'Ebre)","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14978"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-29/14978-persona-mor-incendi-caravana-flix-ribera-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.