L'exprés Vic - Barcelona arriba al màxim històric i dobla el nombre de viatgers durant el tall de la línia R3

El servei ha transportat d'octubre a desembre més de 240.000 viatgers El mes de desembre va registrar un augment del 129% a causa de la celebració del Mercat medieval de Vic

L'autobús exprés.cat e12, que enllaça Vic i Barcelona, ha transportat d'octubre a desembre un total de 241.218 viatgers, coincidint amb els talls per les obres de desdoblament de la línia R3 de Rodalies. És una xifra que pràcticament dobla els 122.469 viatgers que es van registrar durant el mateix període de l'any 2022.

Xifres de rècord

Es tracta dels mesos amb més viatgers de la història de la línia, que està en funcionament des del 2018. El màxim històric en xifres absolutes es va registrar aquest novembre, amb 88.461 viatgers. El major increment percentual es va produir al desembre, amb un augment del 129% respecte al desembre de 2022, causat sobretot per la celebració del Mercat medieval de Vic.

Imagen del artículo L'exprés Vic - Barcelona arriba al màxim històric i dobla el nombre de viatgers durant el tall de la línia R3


Serveis de reforç

El Departament té destinats diversos autobusos de reforç a la línia des del passat 12 d'octubre, quan van començar els talls a la línia R3. Els vehicles estan situats a l'estació de Vic de 6:00 h a 10:00 h i a Barcelona de 15:00 h a 17:00 h i de 18:00 h a 23:00 h. Estaran operatius fins que acabin les obres de desdoblament.

Territori reclamarà al Ministerio de Transportes y Movilidad sostenible els costos dels serveis d'autobusos que la Generalitat ha hagut de posar en funcionament a causa dels talls i les incidències a diferents línies de Rodalies. La xifra haurà inclourà el cost dels reforços de l'e12, però també dels reforços de Vilafranca del Penedès per les obres del corredor mediterrani, entre d'altres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14977 {"title":"L'exprés Vic - Barcelona arriba al màxim històric i dobla el nombre de viatgers durant el tall de la línia R3","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/29\/09\/01\/d9b6d3e1-5356-42a0-adc0-7d2d782bd689.jpg","id":"14977"} catalunya Delegació a la Catalunya Central,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-29/14977-expres-vic-barcelona-arriba-maxim-historic-dobla-nombre-viatgers-durant-tall-linia-r3 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.