Albert Salvadó: "Per construir unes Terres de l'Ebre amb més oportunitats hem d'apostar per un model turístic basat en la sostenibilitat i la nostra identitat"

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre visita la fira internacional de turisme de Fitur per promocionar la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre

Imagen del artículo Albert Salvadó: Per construir unes Terres de l'Ebre amb més oportunitats hem d'apostar per un model turístic basat en la sostenibilitat i la nostra identitat


El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, ha visitat aquest dimecres i dijous la fira internacional de turisme de Fitur a Madrid, la principal cita de turisme a nivell mundial, per promocionar la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre i donar suport als municipis, empreses i autònoms ebrencs presents. "La sostenibilitat, la ruralitat, l'entorn natural i la identitat són valors que ens defineixen i que han de ser la base de la nostra oferta turística", explica Salvadó, destacant que "la retenció del talent també serà important per al nostre desenvolupament en aquest i molts àmbits". "Per construir unes Terres de l'Ebre amb més oportunitats hem d'apostar per un model turístic basat en la sostenibilitat i la nostra identitat", conclou Salvadó, remarcant també que la presència a Fitur "ens ha permès conèixer també iniciatives que posen en valor ruralitat, modernitat i sostenibilitat en entorns rurals com el nostre".


El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre considera que "el Fons de Transició Nuclear i els Fons Next Generation representen una oportunitat que hem de saber aprofitar per desenvolupar projectes privats, però també projectes públics que facin de tracció i puguin complementar una oferta turística coherent i d'acord al nostre model turístic i de desenvolupament".

Imagen del artículo Albert Salvadó: Per construir unes Terres de l'Ebre amb més oportunitats hem d'apostar per un model turístic basat en la sostenibilitat i la nostra identitat


Precisament, el director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez Fernandez, que també hi ha assistit, apunta que "la gran diversitat de paisatges i productes de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre és la nostra força per treballar amb aquest model i fer-ho d'una manera sostenible".



Regió Mundial de la Gastronomia 2025


Al llarg del 2024, l'Agència Catalana de Turisme (ACT) del Departament d'Empresa i Treball té previst participar als dos grans certàmens que es fan a l'Estat i Catalunya, Fitur, a Madrid i el saló B-Travel, a Barcelona; i en una quarantena de fires internacionals, amb l'objectiu de posicionar Catalunya com una destinació turística capdavantera, responsable i moderna i que té en compte la sostenibilitat i el respecte vers el territori i els seus habitants.


La distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025 és una de les apostes que enguany tindran un protagonisme destacat. "És una grandíssima oportunitat per demostrar a tot el món la diversitat de producte i la potència gastronòmica de les Terres de l'Ebre", conclou Gómez.






26 gener 2024


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14954 {"title":"Albert Salvadó: \"Per construir unes Terres de l'Ebre amb més oportunitats hem d'apostar per un model turístic basat en la sostenibilitat i la nostra identitat\"","published_date":"2024-01-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/26\/10\/14\/1f78d570-749d-4602-9461-4094169c8b54.jpg","id":"14954"} catalunya Albert Salvadó Fernández,Delegació a les Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-26/14954-albert-salvado-construir-unes-terres-ebre-mes-oportunitats-hem-apostar-model-turistic-basat-sostenibilitat-identitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.