Territori licita les obres d'una rotonda a la C-66 a Bordils per a millorar la seguretat viària

Imagen del artículo Territori licita les obres d'una rotonda a la C-66 a Bordils per a millorar la seguretat viària


  1. Els treballs compten amb un pressupost previst de 540.000 euros
  2. El nou giratori es construirà en l'encreuament amb la carretera d'accés a Juià

El Departament de Territori ha licitat les obres per a millorar la seguretat i la canalització del trànsit en un encreuament de la C-66 a Bordils. Els treballs, que es liciten per un import de prop de 540.000 euros, consistiran en la construcció d'una nova rotonda en la cruïlla amb la carretera d'accés a Juià. Les obres començaran aquest estiu i tindran un termini d'execució de vuit mesos.


La nova rotonda s'ubicarà en un tram de la C-66, carretera de la xarxa bàsica de la Generalitat i tindrà un diàmetre exterior de 40 metres. En aquest entorn, la carretera registra un trànsit d'uns 13.000 vehicles diaris. Les obres que ara es liciten inclouran, a més de la construcció del giratori, tasques com:


  1. Desviament de serveis afectats
  2. Moviment de terres
  3. Adequació del drenatge de la via
  4. Enllumenat
  5. Elements de senyalització i abalisament i barreres de seguretat
  6. Mesures d'integració en l'entorn

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14940 {"title":"Territori licita les obres d'una rotonda a la C-66 a Bordils per a millorar la seguretat viària","published_date":"2024-01-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/25\/11\/59\/65f8a49b-5917-4601-9521-7bc61e52fde0.jpg","id":"14940"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-25/14940-territori-licita-obres-rotonda-c-66-bordils-millorar-seguretat-viaria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.