Els Agents Rurals denuncien dos furtius que capturaven mamífers dins de zones de seguretat

Els dos individus, que actuaven de nit, també han estat denunciats per utilitzar un tipus de munició prohibidaHan estat enxampats in fraganti gràcies a un dispositiu de vigilància organitzat per efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivime (GEVA) del Cos d'Agents Rurals

Els Agents Rurals han denunciat dos furtius per infracció a la normativa de caça, ja que feien ús d'una arma de foc de nit i dins zones de seguretat en espais propers a cases, camins i carreteres.

El dispositiu de vigilància organitzat per efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivime (GEVA) del Cos d'Agents Rurals ha permès localitzar les dues persones in fraganti quan feien captures dins el terme municipal de Massalcoreig (Segrià).

Imagen del artículo Els Agents Rurals denuncien dos furtius que capturaven mamífers dins de zones de seguretat


Els furtius també han estat denunciats per utilitzar munició tipus "posta". Aquesta munició està prohibida per a la caça donada la seva perillositat.

Aquests fets estan tipificats com infracció administrativa molt greu per la Llei estatal de caça 1/1970 de 4 d'abril, i les sancions van dels 3.001 als 120 mil euros.

Una d'aquestes persones també ha estat denunciada per desobediència als agents de l'autoritat ja que va fer cas omís de les indicacions que se li donaven.

L'arma ha estat comissada i posada a disposició de la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14932 {"title":"Els Agents Rurals denuncien dos furtius que capturaven mamífers dins de zones de seguretat","published_date":"2024-01-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/22\/14\/37\/c1dad4a1-438f-47e7-b48d-2f0b7039179b.jpeg","id":"14932"} catalunya Agents Rurals,Elisenda Pérez Esteve https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-25/14932-agents-rurals-denuncien-dos-furtius-capturaven-mamifers-dins-zones-seguretat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.