Publicat el Conveni de col·laboració en matèria tributària entre l'Agència Tributària de Catalunya i la Diputació de Girona

24/01/2024

S'ha publicat la Resolució ECO/4337/2023, de 20 desembre, per la qual es dona publicitat al Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de Catalunya i la Diputació de Girona en matèria tributària (DOGC núm. 9069, de 29 de desembre).

Aquest Conveni de col·laboració té per objecte establir un marc general de col·laboració en matèria tributària entre l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) i la Diputació de Girona, amb la finalitat d'incrementar l'eficàcia i l'eficiència de la gestió pública en l'aplicació dels tributs, facilitar l'ús conjunt de mitjans i serveis públics, i millorar la qualitat dels diversos serveis tributaris que es presten a la ciutadania.

El Conveni inclou la col·laboració en els àmbits d'actuació següents:

  • La finestreta única tributària (FUT), una xarxa d'oficines d'atenció i assistència a la ciutadania de l'ATC i les entitats locals, per tal d'incrementar la simplificació dels procediments administratius i la proximitat territorial amb les persones usuàries.
  • La recaptació en període executiu d'ingressos tributaris i d'altres ingressos de dret públic. L'ATC assumeix les actuacions de gestió recaptatòria en via executiva en relació amb els ingressos de dret públic derivats de tributs locals, així com els drets de naturalesa no tributària i altres drets de naturalesa pública.
  • L'alienació de béns embargats mitjançant subhasta.
  • L'intercanvi de dades amb transcendència tributària, en el marc del Pla de prevenció i reducció del frau fiscal i de foment de les bones pràctiques tributàries de l'ATC.
  • La formació, amb l'objectiu de dur a terme activitats formatives i d'interès comú que contribueixin a la capacitació en coneixements tributaris i d'aplicació dels tributs del personal adscrit a l'ORGT de la Diputació de Girona.

Aquest Conveni, amb una durada de quatre anys, s'inscriu en l'espai de col·laboració Tributs de Catalunya, obert a qualsevol ens local i organisme català que exerceixi funcions tributàries o de recaptació d'ingressos de dret públic, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia i l'eficiència de la gestió tributària, entesa en sentit ampli, i la prestació de serveis tributaris de proximitat a la ciutadania.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14910 {"title":"Publicat el Conveni de col·laboració en matèria tributària entre l'Agència Tributària de Catalunya i la Diputació de Girona","published_date":"2024-01-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14910"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-24/14910-publicat-conveni-col-laboracio-materia-tributaria-agencia-tributaria-catalunya-diputacio-girona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.