Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament de la Presidència

Sergi Sabrià i Benito, viceconseller d'Estratègia i Comunicació

Nascut a Palafrugell l'any 1975.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra.

Entre els anys 2007 i 2015 va estar vinculat a la política local de Palafrugell, la seva població natal, i en va ser l'alcalde entre 2009 i 2011.

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana entre 2012 i 2021, i n'ha estat el president de grup la darrera legislatura, entre 2018 i 2021. També va formar part de l'Executiva Nacional d'Esquerra Republicana com a vicesecretari general de Comunicació i Estratègia.

Va treballar a la Direcció General de Difusió de la Generalitat, on va ser el tècnic responsable del Programa "Catalunya Hoy" (2001-2003). Més tard, va ser el cap de Relacions Externes i Internacionals del Departament d'Educació entre 2003 i 2006. Així mateix, entre 2007 i 2008 va ser el responsable de l'Oficina del delegat del Govern a Girona.

A més, ha estat director de l'Institut Català del Suro i secretari general de l'Associació d'Empreses Sureres de Catalunya i és patró de diverses fundacions, com la Fundació Cultura i la Fundació Josep Pallach.

Fins a l'actualitat era director de l'Oficina del President.

Marc Bataller i Serra, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió

Nascut a Figueres l'any 1976.

Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va iniciar la seva trajectòria periodística al setmanari Hora Nova de Figueres i a Ràdio Vilafant. Des de l'any 2000 fins al 2016 va treballar al diari El Punt i al Punt Avui a Figueres, Girona i Barcelona i concretament a les seccions de local, successos i política.

Des del 2016 fins al 2021, en dues etapes diferents, va ser director de Comunicació del Departament de Salut de la Generalitat. Durant l'última etapa va estar al capdavant de la gestió comunicativa de la COVID. Des del mes de maig de l'any 2021 i fins ara, ocupava el càrrec de director de Comunicació del Departament de la Presidència, amb la consellera Laura Vilagrà Pons.

També ha impartit formacions i cursos de comunicació de crisi i comunicació política.

Sílvia Grau Beltrán, directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya

Nascuda a Barcelona el 1961.

Llicenciada en Dret, amb estudis de doctorat (suficiència investigadora en Dret Penal) a la Universitat de Barcelona, i Màster en Administració Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Funcionària del cos d'Advocacia de la Generalitat i del cos superior d'Administració de la Generalitat, ha desenvolupat la seva activitat professional en diversos llocs de l'Administració de la Generalitat, entre els quals advocada de la Generalitat al Gabinet Jurídic, adscrita a les direccions generals d'Assumptes Constitucionals, d'Assumptes Contenciosos i de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica.

Ha estat cap de serveis (1994-96) del Consell Consultiu (actual Consell de Garanties Estatutàries) i també directora del Centre de Mediació de Catalunya (2017-21), adscrit al Departament de Justícia, endegant protocols de coordinació d'actuacions, gestió de grups i presa de decisions per a fomentar la mediació (ADR).

Com a responsable del grup de penal de la Direcció d'Assumptes Contenciosos (2003-17), ha exercit la representació i defensa de la Generalitat davant dels Tribunals, de manera transversal en totes les àrees i departaments. També ha estat responsable de gestió i resolució administrativa de conflictes del Gabinet Jurídic de la Generalitat. Des del maig de 2022 era directora general d'Assumptes Contenciosos.

És autora, entre altres publicacions, del llibre Drets de la dona - Guia de recursos jurídics, publicat per l'Institut Català de la Dona, així com de l'Avantprojecte de llei orgànica reguladora de la justícia de menors (Associació Catalana de Juristes Demòcrates), i de les mesures de reparació en Dret Penal (Centre d'Estudis Jurídics).

Ha estat membre del Pla Nacional de Valors, de la Comissió Assessora de Llibertat Religiosa, depenent del Ministeri de la Presidència (anteriorment del Ministeri de Justícia), i dels patronats de la Fundación Pluralismo y Convivencia i l'ONG World Vision International.


Departament d'Economia i Hisenda

Jonatan Ferreras Román, director general del Patrimoni de la Generalitat

Nascut a Barcelona l'any 1978.

És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i funcionari de carrera del Cos Superior de l'Administració de la Generalitat de Catalunya des de l'any 2007. Fins avui, havia estat Cap del Servei de Gestió Mobiliària i Immobiliària de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat. Ha desenvolupat la seva carrera professional dins de l'àmbit de l'administració, primer al departament de Medi Ambient i Habitatge, i després a la mateixa Direcció General del Patrimoni, on ha ocupat diversos càrrecs, com ara responsable de l'inventari de béns mobles i de béns immobles i de la tramitació d'expedients patrimonials.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14897 {"title":"Nomenaments","published_date":"2024-01-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/23\/12\/47\/a5a6a063-a1da-43ae-94bf-32d70952bbc5.jpg","id":"14897"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-23/14897-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.