Ferrocarrils construirà un pas inferior per a vianants al baixador de Térmens de la línia Lleida - La Pobla

L'actuació permetrà substituir l'actual pas de servei de vianants del baixadorEs millorarà la seguretat de les persones usuàries i s'urbanitzarà l'entorn del baixador

Imagen del artículo Ferrocarrils construirà un pas inferior per a vianants al baixador de Térmens de la línia Lleida - La Pobla


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha licitat avui les obres per a la substitució de l'actual pas de servei de vianants del baixador de Térmens, a la línia Lleida - La Pobla de Segur, mitjançant la construcció d'un pas inferior. Els treballs, amb un termini d'execució de 22 setmanes, han sortit a licitació per un import de 880.000 euros (abans d'IVA) i està previst que comencin el tercer trimestre d'aquest any.

Les obres consistiran en l'execució d'un nou pas inferior sota les vies del ferrocarril disposant un calaix de formigó de 3 metres d'amplada i 2,5 d'alçada, rampes adaptades a persones amb mobilitat reduïda i escales, així com urbanitzant l'entorn fins a l'accés al baixador de Térmens.

Concretament, s'urbanitzarà la zona que va des del carrer de la Sucrera, a l'alçada del carrer Sant Jordi, fins a l'accés a l'andana del baixador d'FGC, limitada per un costat per la pròpia via del tren i per l'altre pel Canal de Balaguer. Els treballs implicaran pavimentar aquesta franja de terreny i reforçar la il·luminació. A més, es crearà una zona verda adjacent i noves places d'aparcament.



Imagen del artículo Ferrocarrils construirà un pas inferior per a vianants al baixador de Térmens de la línia Lleida - La Pobla


La construcció d'aquest pas inferior, que inclourà una adequació dels accessos i de l'entorn del baixador, permetrà millorar notablement la seguretat i el confort de les persones usuàries que accedeixin al baixador i continuar garantint un servei de qualitat.

En el marc de la política per a la progressiva eliminació dels passos a nivell de la xarxa, Ferrocarrils va suprimir, l'últim trimestre del 2023, el pas a nivell número 12 a Térmens i el va substituir per un pas elevat.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14883 {"title":"Ferrocarrils construirà un pas inferior per a vianants al baixador de Térmens de la línia Lleida - La Pobla","published_date":"2024-01-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/22\/08\/59\/77cd23c4-83d3-4a97-a91d-eb5486575445.jpg","id":"14883"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-22/14883-ferrocarrils-construira-pas-inferior-vianants-baixador-termens-linia-lleida-pobla https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.