L'empresa italiana Maschiopack inverteix 6 MEUR a la seva planta de Tarragona, on crearà una trentena de nous llocs de treball

Imagen del artículo L'empresa italiana Maschiopack inverteix 6 MEUR a la seva planta de Tarragona, on crearà una trentena de nous llocs de treball

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Aquesta inversió permetrà a l'empresa, fabricant de contenidors per al transport de líquids en sectors com l'alimentari o el químic, duplicar la seva capacitat productiva en els propers quatre anys
  2. Maschiopack, que s'ha reunit aquesta setmana amb el secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos, ha comptat amb un ajut del Govern de 200.000 euros
  3. En concret, la filial catalana de la companyia ha augmentat la superfície de les seves instal·lacions i hi ha afegit nous espais d'emmagatzematge i serveis auxiliars per adequar-les a les noves necessitats productives
  4. L'empresa italiana Maschiopack ha invertit 6 milions d'euros a la seva planta de fabricació de contenidors industrials de Constantí (Tarragonès), on ha desplegat una segona línia de producció. Amb aquesta inversió la companyia, que manufactura contenidors per al transport de líquids per a sectors com l'alimentari o el químic, preveu duplicar la seva capacitat productiva amb millores de disseny i contractar fins a una trentena de persones quan la nova línia arribi a la plena ocupació, en els pròxims quatre anys.

    Aquest projecte de creixement i millora de la companyia ha comptat amb el suport del Govern amb un ajut de 200.000 euros d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- a través de la línia de subvencions a inversions empresarials d'alt impacte. El secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, ha visitat aquesta setmana les instal·lacions de l'empresa a Reus on es va reunir amb el director general de la filial catalana - participada per la família Guinovart- , Xavier Guinovart.

    L'empresa ha destinat aquesta inversió per adequar les seves instal·lacions i acollir la nova línia productiva, amb més espais d'emmagatzematge i serveis auxiliars.

    Durant la trobada, Castellanos va assegurar que "projectes com el de Maschiopack posen de manifest que Catalunya té tant el potencial de continuar captant nous inversors, que no tenen presència al país, com de generar les condicions i la confiança perquè reinverteixin les multinacionals que ja estan establertes a Catalunya". "Més inversió industrial vol dir una economia més oberta, productiva i que genera ocupació estable i de qualitat", va subratllar. Així mateix, va destacar que "amb 750 empreses, Itàlia és el cinquè país amb més empreses estrangeres ubicades a Catalunya i un dels principals socis comercials de les empreses catalanes".

    Maschiopack produeix diverses tipologies de contenidors d'un metre cúbic de capacitat, per a l'emmagatzemat i transport de líquids de sectors industrials: des d'oli d'oliva a pastes alimentàries, fitosanitaris o productes químics. D'acord amb el director de Maschiopack a Constantí "els contenidors de mil litres han guanyat molta presència al mercat mundial perquè són reciclables, còmodes i versàtils, i han anat agafant quota tant de les cisternes a granel com dels bidons de 200 litres que s'utilitzaven anteriorment".

    Per a la fabricació d'aquests contenidors l'empresa utilitza acer i diferents tipologies de plàstic 100% reutilitzable i un 25% del qual també prové d'origen reciclat. En alguns dels models també es fa servir la fusta. Segons Guinovart, "els contenidors de mil litres entren de ple en l'economia circular, ja que estan dissenyats per a diversos usos i són envasos reutilitzables i reciclables".

    D'origen italià i familiar, Maschiopack es va establir a Constantí l'any 2012. A Catalunya, la filial opera sota el nom Maschiopack Ibérica i és l'encarregada d'abastir els mercats espanyol, portuguès i del sud de França. Actualment compten amb prop de 40 treballadors, una plantilla que preveuen anar ampliant en els pròxims anys.

    _________________________________________________________

    1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
    2. Facebook @acciocat
    3. Linkedin ACCIÓ
    4. Youtube ACCIÓ


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14881 {"title":"L'empresa italiana Maschiopack inverteix 6 MEUR a la seva planta de Tarragona, on crearà una trentena de nous llocs de treball","published_date":"2024-01-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/19\/11\/50\/47fdb134-0f83-4cb3-9925-49a0cf4503a2.jpg","id":"14881"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ),Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-21/14881-empresa-italiana-maschiopack-inverteix-6-meur-planta-tarragona-creara-trentena-nous-llocs-treball https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.