Roda de premsa a Marsella per explicar la detenció de 13 persones relacionades amb el doble crim de Salou

Imagen del artículo Roda de premsa a Marsella per explicar la detenció de 13 persones relacionades amb el doble crim de Salou

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Nicolas Bessone, fiscal del Tribunal Judicial de Marsella, farà una roda de premsa el dilluns 22 de gener del 2024 a les 15 hores després de la detenció de 13 persones com a presumptes implicades en el doble homicidi ocorregut el 3 de maig del 2023 a Salou. La roda de premsa comptarà amb la presència del comissari general Yann Sourisseau, cap de l'Oficina Central per a la Lluita contra el Crim Organitzat (OCLCO), Philippe FRIZON, cap del SIPJ de Marsella, i l'intendent Juan Carlos GRANJA FIGUERAS, sotscap de la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra.

Com a recordatori, el 3 de maig del 2023, dos ciutadans francesos coneguts per la policia i la justícia per tràfic de drogues a Marsella van ser assassinats a Salou. Donada la vinculació de les víctimes amb bandes de narcotraficants a Marsella, es va dur a terme una investigació conjunta per part de les autoritats judicials franceses i espanyoles. Les detencions efectuades aquesta setmana són fruit de l'excel·lent col·laboració en la complexa i meticulosa investigació duta a terme per l'OCLCO, la Brigada Penal de la PJ de Marsella i els Mossos d'Esquadra sota la direcció dels Jutjats d'Instrucció de Marsella (JIRS) i Tarragona. Els detinguts estan afiliats a l'organització criminal "DZ Mafia", amb seu a Marsella.

La roda de premsa tindrà lloc a la Sala Biblioteca (sala 530) del Tribunal Judicial de Marsella, 6 rue Joseph AUTRAN, 13 006 Marsella.

El contingut d'aquesta convocatòria queda embargat a l'inici de la roda de premsa el proper dilluns

L'Oficina de Comunicació activarà un servei de transport per als mitjans que estiguin interessats per acudir a la roda de premsa. Atès que no podem garantir el transport per a tothom, els primers que s'acreditin tindran la possibilitat d'utilitzar aquest servei.

Els mitjans interessats s'han d'acreditar necessàriament abans de les 16 hores d'avui divendres mitjançant un correu electrònic a comunicacio.mossos@gencat.cat. Al correu hi hauran de constar les dades següents:

Nom i cognoms

DNI

Mitjà de comunicació


Oficina de Comunicació

Barcelona, 19 de gener 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14869 {"title":"Roda de premsa a Marsella per explicar la detenció de 13 persones relacionades amb el doble crim de Salou","published_date":"2024-01-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/19\/13\/13\/9cb54328-14d3-42ab-b771-104fbdf6b459.jpg","id":"14869"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-19/14869-roda-premsa-marsella-explicar-detencio-13-persones-relacionades-doble-crim-salou https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.