La consellera Garriga i la consellera de cultura de Còrsega es reuneixen per reforçar els vincles culturals entre els dos territoris

En la trobada, s'han tractat diverses propostes de col·laboració per continuar impulsant el diàleg cultural entre Catalunya i Còrsega en el futur

Imagen del artículo La consellera Garriga i la consellera de cultura de Còrsega es reuneixen per reforçar els vincles culturals entre els dos territoris


Amb la voluntat de seguir construint vincles culturals entre Còrsega i Catalunya, la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, i el director de l'Institut Ramon Llull, Pere Almeda, s'han reunit avui amb la consellera de Cultura de Còrsega, Antònia Luciani, al Palau Marc de Barcelona.

Durant la reunió s'han tractat diverses propostes de col·laboració per seguir impulsant l'intercanvi cultural entre Còrsega i Catalunya. En aquest sentit, l'última edició del festival de cinema i literatura Arte Mare de Bastia (tardor 2023) ja va donar continuïtat a la tradició d'intercanvi entre ambdues cultures, programant la projecció de pel·lícules de cineastes catalans i l'edició d'obres traduïdes de poetes contemporanis de la literatura catalana.

La consellera Luciani també va visitar ahir la seu de l'Institut Ramon Llull on es va trobar amb el director de la institució Pere Almeda, amb la cap de l'Àrea de Creació, Maria Lladó, el cap de l'Àrea de Literatura, Joan de Solà, i el coordinador de Música, Lluc Silvestre. Durant la visita, es van tractar possibles projectes conjunts en l'àmbit de la Mediterrània i en els camps de la música, el cinema i la literatura.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14862 {"title":"La consellera Garriga i la consellera de cultura de Còrsega es reuneixen per reforçar els vincles culturals entre els dos territoris","published_date":"2024-01-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/19\/11\/29\/af22e3ab-48d7-4e4b-85b3-549cb87a3500.jpeg","id":"14862"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-19/14862-consellera-garriga-consellera-cultura-corsega-reuneixen-reforcar-vincles-culturals-dos-territoris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.