El delegat Borràs es reuneix amb l'equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda i visita el Museu del Treball i la Indústria Viva

El dimecres 17 de gener, el delegat Joan Borràs també va visitar l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) del municipi vallesà, inaugurat l'any 2023

Imagen del artículo El delegat Borràs es reuneix amb l'equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda i visita el Museu del Treball i la Indústria Viva

El dimecres, 17 de gener, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) del mateix municipi. Borràs també va mantenir una reunió de treball amb l'alcaldessa Isabel García i el seu equip de govern.

Durant la seva visita, el delegat va conèixer el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) a través de la visita guiada liderada per la directora del museu, Núria Traveset. L'equipament cultural, inaugurat l'any 2023 i cofinançat pels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que gestiona la Generalitat, repassa el procés de transformació de poble agrari a industrial de Santa Perpètua de Mogoda, així com l'evolució del treball i el paper de les dones, entre altres temes.

Al consistori, Borràs es va trobar amb membres de l'Ajuntament del municipi vallesà i va signar el llibre d'Honor. El delegat també es va reunir amb l'alcaldessa Isabel García i el seu equip de govern. Entre les qüestions que es van abordar destaquen l'estat del finançament dirigit a les escoles bressol municipals i l'accés als fons FEDER.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14841 {"title":"El delegat Borràs es reuneix amb l'equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda i visita el Museu del Treball i la Indústria Viva","published_date":"2024-01-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/18\/12\/42\/18992e60-aee7-41e6-b2c3-92c2e136f35b.JPG","id":"14841"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-18/14841-delegat-borras-reuneix-equip-govern-santa-perpetua-mogoda-visita-museu-treball-industria-viva https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.