El Govern impulsa una oficina d'atenció ciutadana integrada a la Catalunya Central

Imagen del artículo El Govern impulsa una oficina d'atenció ciutadana integrada a la Catalunya Central

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Govern ha aprovat dotar l'Oficina d'Assistència en Matèria de Registre de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central amb onze places. D'aquesta manera, impulsa la creació d'una oficina d'atenció ciutadana integrada inexistent fins ara a la Catalunya Central. Una d'aquestes places serà de tècnic superior, dues d'administratiu i vuit llocs singulars d'informador o tramitador.

La creació d'aquestes places no suposarà l'augment ni de plantilla ni de pressupost, ja que aniran a compte de les places que transferiran els departaments. Concretament, Presidència transferirà dues places; Empresa i Treball i Educació en transferiran tres cadascun; i Drets Socials, Territori i Salut, una plaça cadascun.

D'altra banda, els serveis d'atenció ciutadana en l'àmbit de les polítiques socials que fins ara es prestaven des de l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Manresa, s'incorporaran a aquesta nova oficina, adscrita a la Delegació Territorial del Govern de la Catalunya Central.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14808 {"title":"El Govern impulsa una oficina d'atenció ciutadana integrada a la Catalunya Central","published_date":"2024-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/16\/14\/00\/a9b3db78-f48b-4090-a278-fb1b1a31bec3.jpg","id":"14808"} catalunya Delegació a Girona,Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-16/14808-govern-impulsa-oficina-atencio-ciutadana-integrada-catalunya-central https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.