Sopar benèfic a Vall de Núria en suport als productors agroalimentaris del Ripollès

●El pròxim 3 de febrer tindrà lloc a Vall de Núria un sopar benèfic organitzat per l'Hotel Vall de Núria i l'Aula d'Hostaleria del Ripollès amb la col·laboració de entitats del Ripollès i FGC.●Amb aquesta acció es vol donar suport als col·lectius més vulnerables del Ripollès, subratllant la rellevància de l'aprenentatge i el producte de proximitat en el món de la restauració.

Imagen del artículo Sopar benèfic a Vall de Núria en suport als productors agroalimentaris del Ripollès

L'estació de muntanya de Vall de Núria, en col·laboració amb l'Aula d'Hostaleria del Ripollès i l'Hotel Vall de Núria, presenta el Sopar Benèfic programat pel dissabte 3 de febrer al Restaurant El Racó de la Vall a l'estació.

Amb l'objectiu de reivindicar la tasca de les diverses entitats locals i donar suport als col·lectius més vulnerables del Ripollès, aquesta iniciativa única destaca la importància de l'aprenentatge de la cuina i eines locals en el món de la restauració així com dels productes de proximitat.

El sopar oferirà un menú de degustació i la capacitat màxima serà de 60 comensals al nou punt de restauració inaugurat a Vall de Núria, El Racó de la Vall. El preu dels tiquets és de 55 € per persona, incloent-hi el bitllet del Cremallera de Núria per a l'anada i la tornada. Els tiquets es poden adquirir en línia a través del següent enllaç.

Vall de Núria convida tothom a unir-se a aquest esdeveniment significatiu, amb l'oportunitat de contribuir a la comunitat, valorar el talent local i reconèixer la participació activa de la gent del Ripollès. Els beneficis recaptats durant aquesta vetllada seran destinats al Banc d'Aliments del Ripollès, gestionat per Creu Roja.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14792 {"title":"Sopar benèfic a Vall de Núria en suport als productors agroalimentaris del Ripollès","published_date":"2024-01-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/15\/13\/12\/16acd324-4381-40fb-b85e-885b8ed61648.png","id":"14792"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-15/14792-sopar-benefic-vall-nuria-suport-als-productors-agroalimentaris-ripolles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.