Inici de les obres del nou consultori local de Jesús, al Baix Ebre

L'obra suposarà una inversió d'1,6 milions d'euros i el termini d'execució és de 14 mesos

Imagen del artículo Inici de les obres del nou consultori local de Jesús, al Baix Ebre

L'empresa adjudicatària del nou consultori local de Jesús, 'Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, SA', ja ha iniciat els treballs al solar cedit per l'Ajuntament de Tortosa per executar el projecte de construcció del nou consultori local a l'EMD Jesús, al Baix Ebre. El termini de construcció del nou consultori local es preveu en 14 mesos, i suposarà una inversió per part del Servei Català de la Salut d'1.632.813,78 € (IVA inclòs).

El nou consultori permetrà disposar d'espais assistencials més adequats i millorar l'accessibilitat, amb un augment significatiu de les sales de consulta, que seran 9 en total, incloent-hi 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d'infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions i tractaments d'emergència i observació. A més, hi haurà una aula per a grups/educació sanitària.

Íngrid Roca, gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, ha volgut destacar "la bona notícia que suposa aquest inici d'obres del nou consultori local a Jesús, avançant i materialitzant projectes i inversions molt necessàries per al territori". Roca ha valorat "la importància d'aquest nou consultori local, que ens permetrà atendre de forma molt més adequada a la població creixent de Jesús, alhora que els professionals disposaran de més estructures i eines de treball, en una inversió prioritària per al territori dins l'aposta del Departament de Salut per impulsar l'Atenció Primària".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14764 {"title":"Inici de les obres del nou consultori local de Jesús, al Baix Ebre","published_date":"2024-01-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/12\/10\/30\/cca731d2-3ad5-46d9-843a-88cb393e4e2a.jpg","id":"14764"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-12/14764-inici-obres-nou-consultori-local-jesus-baix-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.