Subvencions al suport de les entitats i empreses dels sectors Comerç i Artesania 2024

Imagen del artículo Subvencions al suport de les entitats i empreses dels sectors Comerç i Artesania  2024

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya destinarà aquest 2024 més de 8 milions d'euros per al suport de les entitats i empreses dels sectors del Comerçi  l'Artesania.

En aquest exercici 2024, s'ha introduït diferents novetats, com poden ser la creació d'un programa destinat al suport de les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.  

També hi hauran nous àmbits de suport, com el destinat a ajudar als establiments comercials i de serveis i a les parades de mercats municipals, en la lluita contra l'escenari actual d'emergència per sequera. En aquest sentit es finançaran despeses per aconseguir estalvi d'aigua. 

Els programes d'aquest any també inclouran ajudes especifiques per als mercats de venda no sedentària, que s'adapten a la realitat d'aquest canal de distribució tant important al nostre país, que compta amb gairebé 600 mercats de venda no sedentària repartits per tot el territori. Unes ajudes que tenen com a objectiu donar suport als mercats de venda no sedentària, per tal de millorar-ne la seva competitivitat,, modernitzar-los i millorar-ne la imatge.

Altres aspectes però no han canviat, aquest any continuarem amb el cofinançament de fins al 65%, en comptes del 50% que era l'habitual abans de la pandèmia, en els programes de suport a les entitats representatives del comerç, i el de suport a la xarxa associativa de comerç i  artesania, responent a la demanda que ens ha plantejat el sector associatiu.

Està previst que el proper mes de Maig, s'obri la convocatòria perquè totes les entitats, associacions i empreses del secor puguin ja realitzar les seves sol·licituds.

Donarem més informació properament.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16550 {"title":"Subvencions al suport de les entitats i empreses dels sectors Comerç i Artesania 2024","published_date":"2024-01-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2024\/fotos_comerc_2024\/165_b_subvencions.png_2002071775.png","id":"16550"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-11/16550-subvencions-suport-entitats-empreses-sectors-comerc-artesania-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.