Els Mossos d'Esquadra detenen un home per set robatoris amb força a pàrquings i trasters de Barcelona

. El detingut entrava a garatges i trasters del districte de Sarrià-Sant Gervasi i sostreia bicicletes d'alta gamma. Quan va ser detingut pel robatori de tres patinets els investigadors el van poder relacionar amb els robatoris a garatges. També es van detenir tres homes més per un delicte de receptació

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi van detenir el passat 6 de gener un home de 28 anys com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força i dos furts a pàrquings i trasters del districte de Sarrià. També es van detenir tres homes de 36, 37 i 42 anys per un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar arran de diversos robatoris amb força a pàrquings i trasters del districte de Sarrià-Sant Gervasi, la majoria d'ells comesos el passat mes de novembre. L'autor forçava les portes dels pàrquings i trasters, i principalment s'emportava bicicletes d'alta gamma. Va cometre un total de set robatoris i el valor total dels objectes sostrets era d'uns 45.000 euros.

El passat 1 de desembre una de les víctimes va informar els mossos que havia localitzat la seva bicicleta sostreta en una aplicació de compravenda i que havia quedat amb el venedor per comprar-la. Els mossos es van presentar al dia acordat i després de comprovar que la bicicleta que portava el venedor era la de la víctima, el van detenir per un delicte de receptació. El passat 6 de gener es van detenir dos homes més per un delicte de receptació, que estaven relacionats amb la venda de la bicicleta.

D'altra banda, el 7 de desembre es van sostreure tres patinets elèctrics de l'interior d'una empresa.

Els mossos van rebre avís des d'aquesta empresa ja que el vigilant de seguretat havia localitzat un home a la rampa del pàrquing que podria estar relacionat amb el robatori dels patinets. Quan els mossos van arribar van constatar que aquesta persona era el presumpte autor dels robatoris dels patinets i després de diverses comprovacions en el marc de la investigació, els investigadors van relacionar l'autor d'aquest fet amb els robatoris a pàrquings i trasters.

Al detingut se li atribueixen set delictes de robatori amb força a pàrquing i trasters, i dos furts de quatre patinets.

El detingut dels robatoris, amb antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d'instrucció núm. 24 de Barcelona. Els tres detinguts per receptació van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 11 de gener de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14746 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home per set robatoris amb força a pàrquings i trasters de Barcelona","published_date":"2024-01-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14746"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-11/14746-mossos-esquadra-detenen-home-set-robatoris-forca-parquings-trasters-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.