La Generalitat obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion

Imagen del artículo La Generalitat obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

• Del 9 al 12 d'abril se celebrarà la 33a edició del certamen de moda al Recinte Modernista de Sant Pau • Els dissenyadors, dissenyadores i marques de moda poden presentar de forma telemàtica les sol·licituds per participar-hi fins al 25 de gener.

Demà, dijous 11, s'obre el termini per participar en la 33a edició de la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 9 al 12 d'abril al Recinte Modernista de Sant Pau. Les sol·licituds per participar-hi s'han de tramitar a través de la web del Canal Empresa o l'apartat de Tràmits de la pàgina de la Generalitat. El termini de presentació finalitza el 25 de gener.

La participació en la pròxima edició de la plataforma 080 Barcelona Fashion s'obre a creadors emergents, dissenyadors i dissenyadores (amb establiment operatiu a Catalunya o a l'Estat ), empreses de moda amb establiment operatiu a Catalunya.

Els dissenyadors i dissenyadores participants hauran d'acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre's a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion les seva col·lecció, Tardor/Hivern 2024-2025 o bé Primavera/Estiu 2024 en cas que segueixin l'estratègia "see now buy now". A més, la col·lecció no ha d'haver estat presentada en el mateix semestre, en cap altra plataforma estatal de promoció i comunicació nacional o internacional, entre altres requisits de participació.

Una vegada presentades totes les sol·licituds, un comitè d'experts, seleccionarà els participants d'entre les candidatures presentades, valorant les propostes més creatives i que es considerin més adients a la filosofia del certamen, a partir de criteris d'innovació, qualitat, professionalitat, així com potencial per a la generació de negoci.

El 080 Barcelona Fashion és el certamen de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d'Empresa i Treball. L'objectiu del Govern és consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, i contribuir a la internacionalització i alhora a la relocalització de la producció tèxtil a Catalunya.


Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

  1. Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
  2. Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
  3. Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14732 {"title":"La Generalitat obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion","published_date":"2024-01-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/10\/11\/58\/8667b5ce-bc5d-4967-82ec-d0ffd906f1e6.jpg","id":"14732"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-10/14732-generalitat-obre-termini-participar-proxima-edicio-080-barcelona-fashion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.