Imagen del artículo NOMENAMENTS

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Josep M. Aguirre i Font, secretari general d'Economia i Hisenda

Nascut a Figueres l'any 1981.

És doctor en Dret per la Universitat de Girona (UdG) i professor agregat de Dret Administratiu a la mateixa universitat. Ha estat director general del Patrimoni de la Generalitat des de l'octubre del 2022. Abans, havia estat delegat del rector per a l'Administració Electrònica i la Transformació Digital a la UdG i coordinador del Màster en Gestió i Dret Local. Anteriorment, va ser coordinador del Grau en Turisme de la UdG (2019-2021) i secretari de la Facultat de Turisme de la UdG (2016-2019).

Ha compaginat la seva trajectòria acadèmica i científica amb el desenvolupament d'altres tasques professionals: assessor a la Diputació de Girona (2007-2011); membre de la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat (2009-2011); advocat administrativista (2012-2015) i membre de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona des del 2014.

Va ser Premi extraordinari de doctorat en Dret, Economia i Empresa l'any 2013, amb la tesi "El règim jurídic del litoral català" i ha desenvolupat la seva trajectòria científica com a investigador en matèria de dret ambiental entorn de quatre línies d'investigació: l'ordenació del litoral, l'urbanisme, el soroll i l'adaptació del planejament al canvi climàtic, que es troben entrellaçades i agrupen les publicacions més rellevants del seu currículum.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14720 {"title":"NOMENAMENTS","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/09\/13\/49\/7d922da9-4c3e-4a10-bc25-be4adf0ac783.jpg","id":"14720"} catalunya Direcció General de Comunicació,Economia i Hisenda https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-09/14720-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.