El Consell de Direcció de l'Administració Territorial a Barcelona defineix les línies de treball del 2024

El Consell de Direcció de l'Administració Territorial a Barcelona s'ha reunit aquest dimarts, 9 de generLes pròximes sessions de la Comissió territorial de la Taula Nacional de l'Aigua i de la Taula d'impuls de la FP a la vegueria de Barcelona són els principals projectes de l'any a la Delegació

Aquest dimarts, 9 de gener, ha tingut lloc la primera reunió de l'any del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona. La trobada ha servit per marcar les línies de treball del 2024 i per repassar els projectes que s'encetaran i que es continuaran desenvolupant durant els pròxims mesos.

Imagen del artículo El Consell de Direcció de l'Administració Territorial a Barcelona defineix les línies de treball del 2024

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha presidit el Consell de Direcció, en el qual s'han reunit els directors dels Serveis Territorials de la Generalitat a Barcelona. Durant la sessió, el delegat ha destacat els principals projectes que la Delegació treballarà, conjuntament amb els Serveis Territorials, durant l'any.

La Comissió Territorial de la Taula Nacional de l'Aigua i la gestió de la sequera continuaran sent una qüestió cabdal a la vegueria. Així, aquest mes de gener se celebrarà la segona sessió de la comissió, comptant amb entitats i institucions implicades en la gestió de l'aigua.

Per una altra banda, es tornarà a reunir la Taula d'Impuls de la Formació Professional a la vegueria de Barcelona amb l'objectiu de definir el mapa de la FP a la vegueria de Barcelona. En la jornada de constitució, el 21 de desembre de 2023, es van recollir les primeres aportacions dels representants dels agents educatius i socioeconòmics de la demarcació i dels departaments d'Educació, Empresa i Treball, Igualtat i Feminismes i Drets Socials de la Generalitat.

Borràs també ha repassat les visites institucionals i reunions que la Delegació té previst fer amb els Ajuntaments, les administracions locals i les entitats de l'àrea de Barcelona. Alhora, ha reiterat l'objectiu de mantenir aquest contacte des de la proximitat per "desenvolupar les polítiques del Govern des de la relació directa amb el territori per tal de millorar la vida dels catalans i catalanes".

A més, s'ha aprovat el calendari de les pròximes sessions del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona, i s'han acordat qüestions organitzatives amb l'objectiu d'augmentar encara més la coordinació entre els Serveis Territorials i la Delegació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14715 {"title":"El Consell de Direcció de l'Administració Territorial a Barcelona defineix les línies de treball del 2024","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/09\/11\/12\/93440d5d-2940-457f-8fe2-9848118c6b0f.JPG","id":"14715"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-09/14715-consell-direccio-administracio-territorial-barcelona-defineix-linies-treball-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.