Territori millora la línia de bus que uneix Girona, Olot, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll

Imagen del artículo Territori millora la línia de bus que uneix Girona, Olot, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El servei incorpora 4 expedicions directes entre aquests municipis

La línia d'autobús que uneix Girona, Olot, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll incorpora, a partir del dia 15 de gener, quatre noves expedicions per sentit en dies feiners. Es tracta de viatges directes, és a dir, que només faran parada en aquests municipis, cosa que permetrà una reducció del temps del trajecte.

En total, el servei passarà a oferir dotze expedicions diàries en sentit Ripoll i onze expedicions diàries en sentit Girona. L'oferta del cap de setmana també s'ampliarà de dos a tres expedicions per sentit.

El Departament de Territori i l'operadora TEISA també han adequat els horaris a les necessitats dels estudiants universitaris del Ripollès i als torns laborals. En aquest sentit, hi haurà fins a quatre expedicions diàries amb sortida des de l'estació d'autobusos de Ripoll abans de dos quarts de nou del matí. Les tornades des de Girona seran entre les 17:10 hores i les 20:10 hores

A Girona els busos faran parada també davant de l'Hospital Josep Trueta per facilitar l'accessibilitat a aquest equipament sanitari i a l'avinguda Ramon Folch.

Es tracta de millores que donen resposta a les peticions del Consell comarcal del Ripollès i de diversos ajuntaments d'aquesta comarca per poder augmentar la comunicació amb la Garrotxa i la ciutat de Girona, tal com preveia l'Estudi de Millores del transport públic del Ripollès, elaborat pel Departament de Territori el novembre de 2022.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14713 {"title":"Territori millora la línia de bus que uneix Girona, Olot, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/09\/09\/19\/922c8b0c-d41e-497a-9e27-46302eb6bafb.jpg","id":"14713"} catalunya Delegació a Girona,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-09/14713-territori-millora-linia-bus-uneix-girona-olot-sant-joan-abadesses-ripoll https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.