El CCAM estrena una sèrie de videopòdcasts d'assessorament digital per al comerç

Imagen del artículo El CCAM estrena una sèrie de videopòdcasts d'assessorament digital per al comerç

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) posa en marxa una sèrie de 8 videopòdcasts adreçats a les petites i mitjanes empreses comercials on experts i expertes compartiran estratègies efectives per afrontar amb èxit el repte de la digitalització.

Al llarg dels vuit capítols, assessors i assessores tecnològics del CCAM junt amb altres experts en aproparan a diferents continguts i temàtiques d'actualitat, donant a conèixer noves eines i experiències en l'àmbit de la digitalització del comerç.

Els episodis, que s'emetran els dijous, tenen una durada de trenta minuts i també disposen de diversos clips de vídeo.

 

Capítol 1: Intel·ligència artificial en el comerç

Àlex Bastarós, expert en Intel·ligència Artificial i CEO de Konektor Group.

 

Capítol 2: La transformació de TIK-TOK

Long Li Xue, expert en Tik-tok i creador de continguts en català.

 

Capítol 3: La segona casa d'una empresa: la pàgina web

Anna Goixens i Laura Morte, expertes en SEM i   SEO, assessores tecnològiques del CCAM.

 

Capítol 4: l'ús del català dins del món digital

Valentina Planas, filòloga i creadora de la marca #somlaincorrecta.

 

Capítol 5Cap a on ens dirigim. Noves tendències

Xavier Viñolas, consultor digital i assessor tecnològic del CCAM.

 

Capítol 6: La ciberseguretat: Com protegir el teu negoci

Raül Roca, expert en ciberseguretat i assessor tecnològic del CCAM.

 

Capítol 7: El comerç a les xarxes socials

Júlia Planas, dissenyadora gràfica experta en xarxes socials i assessora tecnològica del CCAM.

 

Capítol 8: Què és el CRM?

Arnau Sanz, expert en CRM.

 

Els capítols es troben disponibles a les xarxes socials del CCAM (Youtube i a @ccamcat).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
345523 {"title":"El CCAM estrena una sèrie de videopòdcasts d'assessorament digital per al comerç","published_date":"2024-01-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/ccam.gencat.cat\/web\/.content\/02_actualitat\/noticies\/comerc\/2024\/fotos_comerc_2024\/videopodcasts.jpg_458795545.jpg","id":"345523"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-08/345523-ccam-estrena-serie-videopodcasts-assessorament-digital-comerc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.