Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Baix Penedès relacionat amb la mort violenta d'una dona a Itàlia

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Baix Penedès relacionat amb la mort violenta d'una dona a Itàlia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell (Baix Penedès) van detenir el passat 3 de gener, en aquesta localitat, un home de 29 anys a qui li constava una Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE) per un delicte homicidi comès a Itàlia.

La identificació de l'autor es va produir pels vols de les 19.00 hores en el marc d'un control policial de seguretat ciutadana al camí dels Molins del Vendrell. El agents, en comprovar el seu passaport, van constatar que tenia una ordre de detenció per part de les autoritats judicials italianes en relació amb una investigació per un delicte d'homicidi. L'home va ser traslladat a dependències policials on els agents van fer gestions amb els òrgans competents per certificar la informació. Un cop allà, va quedar detingut com a presumpte autor de la mort violenta de la dona, de 72 anys.

Els fets van tenir lloc el passat 23 de juny a la localitat italiana de Conegliano (Treviso). Agents dels Carabinieri es van fer càrrec de la investigació per esclarir-ne les causes i l'autoria. El detingut juntament amb dos homes més va rebre l'encàrrec de l'exparella de la víctima per a matar-la. Un d'ells va ser detingut per la policia italiana i l'altre es troba actualment en parador desconegut. L'exparella de la víctima, que presumptament va encarregar el crim, va quedar també detingut.

L'arrestat va passar el 4 gener a disposició judicial davant de l'Audiència Nacional.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14707 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Baix Penedès relacionat amb la mort violenta d'una dona a Itàlia","published_date":"2024-01-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/08\/16\/02\/226773c1-13e3-4458-9b03-65cbd7a259b2.jpg","id":"14707"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-08/14707-mossos-esquadra-detenen-home-baix-penedes-relacionat-mort-violenta-dona-italia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.