Territori licita les obres per a pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària a la C-243c entre Ullastrell i Terrassa

Imagen del artículo Territori licita les obres per a pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària a la C-243c entre Ullastrell i Terrassa


  1. Els treballs comportaran principalment la construcció de tres rotondes, per un valor de 2,2 MEUR
  2. L'obra abastarà un tram d'1,3 quilòmetres i s'iniciarà a mitjan d'aquest 2024

El Departament de Territori ha licitat obres per a pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària a la C-243c entre els termes d'Ullastrell i Terrassa, per un valor de 2,2 MEUR. Aquesta actuació consistirà principalment en la construcció de tres rotondes en tres encreuaments a llarg d'un tram d'1,3 quilòmetres. Es preveu que els treballs comencin a mitjan 2024, amb un termini d'execució de vuit mesos.


El tram de la C-243c on s'actuarà discorre entre la intersecció amb la BV-1203, a Ullastrell i la de Can Solà, a Rubí i Terrassa. En aquests extrems, així com en l'accés a la urbanització de Castellnou, es construiran les tres rotondes projectades per a pacificar la circulació i afavorir la canalització del trànsit. Els nous giratoris tindran, respectivament, 38, 32 i 45 metres de diàmetre exterior.


Els treballs comportaran també l'adaptació de la carretera a les noves rotondes i la millora de dos camins que accedeixen a dos d'aquests giratoris. Així mateix, l'obra inclourà l'enjardinament, drenatge i enllumenat de les rotondes, l'adequació de la senyalització vertical i horitzontal de la carretera i la instal·lació de noves barreres de seguretat i elements d'abalisament per afavorir la seguretat viària.


Aquesta obra s'emmarca en un conjunt d'actuacions que el Departament de Territori està desenvolupant a la C-243c, com la construcció d'una rotonda en l'encreuament amb els sectors de Can Santeugini est i oest de Castellbisbal i la configuració d'un itinerari per a vianants, també al terme de Castellbisbal.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14702 {"title":"Territori licita les obres per a pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària a la C-243c entre Ullastrell i Terrassa","published_date":"2024-01-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/08\/11\/39\/f2e74b5d-4348-4149-a1f0-94a28de0e27d.jpg","id":"14702"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-08/14702-territori-licita-obres-pacificar-transit-millorar-seguretat-viaria-c-243c-ullastrell-terrassa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.