L'empresa catalana Top Health Tech guanya una licitació al Regne Unit per desenvolupar un portal de salut laboral amb tecnologia d'IA

Imagen del artículo L'empresa catalana Top Health Tech guanya una licitació al Regne Unit per desenvolupar un portal de salut laboral amb tecnologia d'IA

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La pime ha guanyat una licitació del govern britànic de 115.500 euros per desenvolupar el projecte, que facilitarà l'accés de pimes i autònoms al sistema de salut públic del paísTop Health Tech, empresa del grup Top Doctors, ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d'ACCIÓL'empresa, proveïdora de solucions tecnològiques i de gestió de salut innovadores d'intel·ligència artificial i tecnologia 'blockchain', ja té presència comercial a més de 10 països

L'empresa catalana Top Health Tech, especialitzada en el desenvolupament d'intel·ligència artificial aplicada a la salut i solucions tecnològiques innovadores, ha guanyat una licitació de 100.000 lliures, aproximadament 115.500 euros, al Regne Unit per crear un portal de salut laboral. El projecte s'ha creat utilitzant la intel·ligència artificial (IA) i té per objectiu facilitar l'accés de les pimes i els autònoms britànics al sistema de prevenció laboral públic del país.

Per aquest projecte, l'empresa ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d'ACCIÓ -l'agència per la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- a través del servei de Compra Pública d'Innovació. Aquest programa ofereix suport en la identificació de licitacions de compra pública d'innovació arreu del món i acompanyament durant tot el procés d'anàlisi, cerca de socis i presentació de la proposta.

En aquesta fase de la licitació -publicada pel govern britànic a través del departament de Treball i Salut-, Top Health Tech està acabant de preparar el prototip del portal que presentarà a principis d'aquest 2024. L'empresa forma part de Top Doctors Group, on actua com a centre tècnic i de recerca i innovació . Segons el mànager de recerca i innovació de Top Health Tech, Jordi Cusidó, el portal que estan desenvolupant "rep les consultes de pimes i autònoms de manera informal i una eina d'intel·ligència artificial i blockchain que hem creat els deriva a un professional mèdic". En aquest sentit, Cusidó subratlla que "gràcies al portal i l'aplicació desenvolupada, Top Doctors donarà servei especialitzat a més de 16 milions de treballadors en pimes al Regne Unit" i afegeix que "aquest pilot s'estendrà a la resta de països on tenim presència".

Top Health Tech (THT) és la nova companyia del grup Top Doctors especialitzada en intel·ligència artificial aplicada a la salut i solucions tecnològiques innovadores, que proporciona un ecosistema interconnectat de tecnologia d'alta gamma que abasta tots els nivells del procés assistencial.

La companyia, que ja té presència comercial a més de 10 països, ofereix solucions digitals amb eines d'IA i tecnologia blockchain, com ara IA generativa per a la interpretació d'analítiques, algorismes per a la recomanació de tractaments o l'anàlisi avançada d'imatges mèdiques. THT és pionera en R+D i en virtualització de serveis mèdics en entorns del metavers, i compta amb una suite de productes tecnològics d'avantguarda per millorar l'atenció mèdica i l'experiència del pacient.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14695 {"title":"L'empresa catalana Top Health Tech guanya una licitació al Regne Unit per desenvolupar un portal de salut laboral amb tecnologia d'IA","published_date":"2024-01-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/03\/12\/17\/0c10169f-a4eb-4d23-8af1-a349610c6eaa.jpg","id":"14695"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-07/14695-empresa-catalana-top-health-tech-guanya-licitacio-regne-unit-desenvolupar-portal-salut-laboral-tecnologia-ia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.