Darrers dies per visitar "Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha"

Imagen del artículo Darrers dies per visitar  Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'exposició, que ja ha rebut 21.659 visites, narra la brillant trajectòria de les dues artistes, músiques excelses, però és, també, un relat d'estimació i de respecte, el retrat d'una fructífera amistat al llarg d'un segle de vida, amb diverses trobades i projectes compartits.

"Amb aquestes flors hi van la meva gran estima i aquella eterna admiració pel teu art i la teva força de voluntat", escriu Victoria a Alicia l'any 1989, en una nota que li envia junt amb un ram a un hotel de Nova York. La seva admiració és la nostra envers dues dones excepcionals que segueixen inspirant generacions de músics encara avui.

La proposta expositiva, curulla d'objectes personals de les artistes, de materials mai exposats anteriorment i de sorpreses inèdites, proposa un recorregut de vida amb molts punts i espais en comú, des de la infància a Barcelona i la primera trobada fins l'actualitat.

La mostra, que vol ser, també, un homenatge, es podrà veure a la sala 3 fins al 7 de gener. L'entrada és lliure i gratuïta.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14658 {"title":"Darrers dies per visitar \"Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha\"","published_date":"2024-01-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/01\/02\/11\/59\/1c2726d4-d3f1-451e-8ecf-659287b1989f.jpg","id":"14658"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-01-02/14658-darrers-dies-visitar-eterna-admiracio-centenari-victoria-angels-alicia-larrocha https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.